19 Ιουλίου 2015

Άδωνις: Μόνο υπ' αυτές τις προυποθέσεις να ψηφίσουμε στις 22 Ιουλίου

Τις προυποθέσεις υπό τις οποίες η ΝΔ πρέπει να ψηφίσει τους μνημονιακούς νόμους Τσίπρα-Καμμένου που θα έρθουν στις 22 Ιουλίου, έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού εξήγησε ποιους φόρους κατάφερε να μειώσει η ΝΔ για να έρθει τον μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου να τους ξανανεβάσει.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Η νέα πολιτική απάτη ΣΥΡΙΖΑ: εμείς εισηγούμαστε και ψηφίζουμε τα μέτρα εκβιαζόμενοι ενώ οι άλλοι με χαρά...λοιπόν για να εξηγούμαστε: η ΝΔ ως Κυβέρνησης παρέλαβε φόρο Επιχειρήσεων 35% τον πήγε 26%. ΦΠΑ στην Εστίαση 23% τον πήγαμε 13%. Μειώσαμε την Έκτακτη Εισφορά -30%, αυτοί πήγαν το 26% σε 29%, την Εστίαση από το 13% στο 23%, την προκαταβολή Φόρου από το 55 στο 100%, την Έκτακτη Εισφορά +30% κλπ όλα αυτά είναι μέτρα του Μνημονίου Τσίπρα/Καμμένου. 

Καμία κατώτατη Σύνταξη δεν επιτρέπαμε να μειωθεί εμείς, αυτοί τις διέλυσαν όλες, είχαμε αποκρούσει την Κατάργηση της Εκπτώσεως στα Νησιά αυτοί την δέχθηκαν κλπ 

Αν νομίζουν ότι εμείς "με χαρά" όπως λένε, ψηφίζουμε μέτρα που είχαμε απορρίψει ως Κυβέρνηση είναι γελασμένοι! Με αυτή την ρητορική τορπιλίζουν την συναίνεση και τότε η ΝΔ πρέπει να μην ψηφίσει στις 22.

Τέλος ουδέποτε η Κυβέρνησή μας δέχθηκε την υπερφορολόγηση των Αγροτών που θα καταστρέψει τον πρωτογενή μας Τομέα! Να πάρουν πίσω όσα ψήφισαν (ΕΡΤ,Νόμος Κατρούγκαλου κλπ) που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για να αποφύγουμε την υπεροφορολόγηση των κατ´επάγγελμα αγροτών

Όλα όσα γίνονται, φρικώδη, είναι προιόν της Αποτυχίας των Τσίπρα/Καμμένου και στο μέιλ Χαρδούβελη που ήταν η δική μας Συμφωνία δεν υπήρχαν.