07 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ! Πασίγνωστος δημοσιογράφος: Τον περασμένο μήνα παίξαμε 70% ΣΥΡΙΖΑ και 12% ΝΔ

Την Κυριακή το βράδυ και ο Κατρούγκαλος εκτός των άλλων ΣΥΡΙΖΑίων επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και συγκεκριμένα στην Στάη, με την ίδια καραμέλα περί προπαγάνδας των καναλιών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από μεταξύ τους αντεγκλήσεις κάποια στιγμή επενέβη ο Αντώνης Σρόιτερ και έσκασε το παραμύθι:

«Ένα λεπτό Έλλη, σε παρακαλώ! Κύριε Κατρούγκαλε επειδή εκπροσωπώ αυτό το κανάλι σήμερα και επειδή είστε σε ένα κανάλι το οποίο με βάση τα στοιχεία του ΕΣΡ τον περασμένο μήνα προέβαλε κατά 70% τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 12% τις θέσεις τις ΝΔ και σε ποσοστά κάτω του 10% τα ποσοστά των άλλων κομμάτων. Ένα το κρατούμενο. Επειδή είστε σε ένα κανάλι που μέχρι να έρθετε, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρήλασαν από εδώ, αναγνώρισαν την αντικειμενικότητα του σε όλη αυτή την πορεία. Επειδή επίσης είστε σε ένα κανάλι στο οποίο έχετε φιλοξενηθεί με συνθήκες απόλυτης δικαιοσύνης πάρα πολλές φορές και νομίζω το αναγνωρίζετε, χρόνια τώρα, καλό θα ήταν αν έχετε αυτή τη δυνατότητα να κάνετε έναν διαχωρισμό και να μιλάτε για τα μέσα που όπως είπατε κάνουν προπαγάνδα και για τα μέσα που δεν έκαναν και ξέρετε πολύ καλά ότι η γενίκευση είναι η αρχή του φασισμού.

«Απολύτως έτσι. Εγώ σε αυτό που λέτε συναινώ και συνυπογράφω. Εγώ μίλησα για το σύνολο των ΜΜΕ, που στο σύνολο τους με εξαιρέσεις, πράγματι δεν ήταν αντικειμενικά την προηγούμενη εβδομάδα. Είχα πρόσκληση και σε άλλα κανάλια. Στο δικό σας ήρθα, στο ΣΚΑΪ την απέκλεισα. Ούτως ή άλλως, ούτε ως προς την κυρία Στάη αμφισβητώ την αντικειμενικότητα της ως δημοσιογράφου. Αυτό που είπα προηγουμένως είναι ότι μία συγκεκριμένη ερώτηση...» είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Έλλη Στάη θεώρησε το επεισόδιο λήξαν.

Δείτε το βίντεο μετά το 4:00