23 Αυγούστου 2015

ΚΛΑΙΩ! Ο Μεϊμαράκης ψάχνει τον Τσίπρα κι αυτός κρύβεται-Του τηλεφώνησε αλλά δεν απάντησε και του άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή

Στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τηλεφώνησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που διαθέτει.

Ο κ. Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη που είχε δώσει μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού είχε εκφράσει επιφυλάξεις για το αν θα επικοινωνούσε με τον κ. Τσίπρα, ωστόσο, στη συνέχεια διεμήνυσε πως θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για να συγκροτηθεί κυβέερνηση από την παρούσα βουλή και, προφανώς σε αυτό το πλαίσιο, τηλεφώνησε σήμερα στον κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε στην τηλεφωνική κλήση του κ. Μεϊμαράκη, με τον πρόεδρο  της ΝΔ να αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τη γραμματέα του και ζήτησε να υπάρξει συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

Πάντως, χθες κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, όταν ρωτήθηκε σχετικά απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κ. Τσίπρας να συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη λέγοντας ότι «αν μπορούσε να συγκροτηθεί κυβέρνηση από την παρούσα βουλή θα το είχαμε κάνει».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να έχει σήμερα επικοινωνία και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.