23 Αυγούστου 2015

Η εγγονή της Γκρέις Κέλι άφησε το Μονακό για τη Μύκονο -Διακοπές με το αγόρι της [εικόνες]

Το νησί των Ανέμων έγινε και φέτος πόλος έλξης πολλών επωνύμων από όλη την υφήλιο. Μια παρουσία, όμως, ξεχώρισε. Για τη φινέτσα της. Ο λόγος για την εγγονή της Γκρέις Κέλι, μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, Pauline Ducruet.
Η όμορφη νεαρή βρέθηκε με τον σύντροφό της και φίλους τους στη Μύκονο, όπου πέρασε μέρος των διακοπών της, με διακριτικότητα και ηρεμία. O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να πίνει το ποτό της με φίλους της σε παραλία, ενώ πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων τα μοιράστηκε και με τους φίλους της στο Instagram, διαφημίζοντς τη χώρα μας.
Πάντως, η Pauline Ducruet δεν ήταν καθόλου ντροπαλή με τον συνοδό της μένοντας μακριά από κάθε είδους «πρωτόκολλα» συμπεριφοράς. Η 21χρονη μελαχρινή καλλονή, η οποία είναι και πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, δεν έκανε το παραμικρό για να «κρυφτεί» και δεν άφησε σε... ησυχία τον σύντροφό της, δίχως να την ενδιαφέρει το γεγονός ότι βρίσκονταν εκτεθειμένη σε κοινή θέα. Οι δυο τους ήταν συνέχεια μαζί και δεν έκρυβαν τα αισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Μαζί με την παρέα τους απόλαυσαν τα μπάνια και τις βόλτες τους στα σοκάκια, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό τους για τις ομορφιές της Μυκόνου.

Η Pauline Ducruet, γαλαζοαίματη κατά το ήμιση, καρπός του έρωτα της πριγκίπισσας Στεφανί με τον σωματοφύλακά της Daniel Ducruet μπορεί να μην έχει κάποιον πριγκιπικό τίτλο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι έχει κληρονομήσει τη διαχρονική ομορφιά αλλά και την κομψότητα της γιαγιάς της, Γκρέις Κέλι.

Η δεσποινίς Ducruet είναι εξαιρετική κολυμβήτρια και μάλιστα διαγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στις καταδύσεις. Το αθλητικό ταλέντο της φαίνεται ότι το κληρονόμησε από τον προπάππο της, Τζον Κέλι –τον πατέρα της γιαγιάς της πριγκίπισσας Γκρέις- o οποίος είχε κερδίσει τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο αγώνισμα της κωπηλασία το 1920.
Αλλα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Pauline στη Μύκονο:
 
Η Pauline: