22 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Δεν είναι στα σχέδιά μου η αρχηγία της ΝΔ- Δεν θέλω να δω πασαρέλα υποψηφίων

Θα στήριζα τον Αντώνη Σαμαρά, αν ήταν ξανά υποψήφιος, είπε ο βουλευτής του κόμματος

«Δεν έχω αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια, το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς αν προτίθεται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Ν.Δ., χωρίς πάντως να πει κατηγορηματικά πως δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα.

Θέλω να δω ποιοι θα είναι υποψήφιοι, να δω με ποιον μπορώ να έχω προσωπική ταύτιση, είπε, μιλώντας στο Star, ενώ στο ερώτημα τι θα έπραττε αν κατέβαινε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, είπε πως θα τον στήριζε.

Δεν θέλω να δω πασαρέλα υποψηφίων

«Δεν θέλω να δω στην εκλογή προέδρου πασαρέλα υποψηφίων» δήλωσε πριν από λίγη ώρα στο Star, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης όσον αφορά την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της δικής του υποψηφιότητας, για πρόεδρο του κόμματος, λέγοντας πως «δεν έχω τέτοιου είδους σχέδια αυτή τη στιγμή» και συνέχισε προσθέτοντας πως «θα ήθελα να δω από τη Νέα Δημοκρατία να υπερασπίζεται τις ιδέες της ελεύθερης Δεξιάς».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν οι 200.000 ψηφοφόροι που ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία τον Ιανουάριο, δεν επέλεγαν την αποχή την Κυριακή».

Δείτε το βίντεο: