28 Σεπτεμβρίου 2015

Ανάπλαση με... λάθρο στο Ελληνικό - Στο γήπεδο του χόκεϊ οι Σύροι

Στο γήπεδο του χόκεϊ, στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, μεταφέρθηκαν νωρίτερα Σύροι πρόσφυγες και μετανάστες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ρε άι στο διάολο με την προπαγάνδα σας να τους βαφτίζετε όλους "πρόσφυγες"). Μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν στο κλειστό του Ταεκ βο ντο στο Φάληρο.
Λεωφορεία του ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με οχήματα της Περιφέρειας Αττικής μετέφεραν περισσότερους απο 200 λάθρο πρόσφυγες και τα πράγματά τους στο χώρο του Ελληνικού. Αυτό έγινε διότι το γήπεδο του Ταεκ βο ντο θα φιλοξενήσει διεθνείς αθλητικούς αγώνες ρίχνοντας έτσι το «μπαλάκι» στη δημοτική αρχή του Ελληνικού.









Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του Ελληνικού, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, εγγυήθηκε την παραμονή των λάθρο προσφύγων για διάστημα που δεν θα ξεπερνά τον ένα μήνα την ώρα που συνεργεία του δήμου καθαρίζουν το χώρο προκειμένου να είναι δυνατή η διαμονή των οικογενειών που μετεγκαταστάθηκαν στο ολυμπιακό γήπεδο του χόκεϊ.








Ωστόσο, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τους λάθρο πρόσφυγες που εγκατέλειψαν το πρωί το κλειστό του Ταεκ βο ντο και επιβιβάστηκαν σε τρένα και λεωφορεία με προορισμό τις πλατείες του κέντρου της Αθήνας και ενώ απο αύριο αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.
Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
Επιμέλεια: Χρρήστος Μαυραγάνης
http://www.newsit.gr/ellada/Anaplasi-me-prosfyges-sto-Elliniko-Sto-gipedo-toy-xokei-oi-Syroi/433855