22 Σεπτεμβρίου 2015

Ξύλο μεταξύ Λαφαζάνη και Ζωής για το αποτέλεσμα των εκλογών!

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στο στρατόπεδο της Λαϊκής Ενότητας, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που άφηναν το κόμμα εκτός Βουλής. Η άτυπη αρχηγός, εκνευρισμένη, επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο και πολύ γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου

Όλα ξεκίνησαν με τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, που έδειχναν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έμενε εκτός της επόμενης Βουλής. Τότε, η πρώην Πρόεδρος, επιτέθηκε φραστικά στον Π. Λαφαζάνη, αποκαλώντας τον «Επονείδιστο Loser», «παπάρα» και «Περίγελο του Νομισματοκοπείου» που «την πήρε στο λαιμό του».

Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες, κινήθηκε προς την έξοδο, λέγοντας ότι πηγαίνει κατευθείαν στο Ζάππειο προκειμένου να δηλώσει «Παρούσα» ως νέα αρχηγός της Λαϊκής Ενότητας – μια κίνηση που αμφισβητούσε και τυπικά την αρχηγία του Π. Λαφαζάνη.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, δεν έμεινε αδρανής: Όρμησε προς τη Ζωή και με μια θεαματική βουτιά, την έπιασε από τα πόδια, ενώ ταυτόχρονα την αποκαλούσε «Ψηφοδιώχτρα», «ψωνάρα που του κατέστρεψε το κόμμα με τους καλτσάκηδες των επιτροπών της» και «Αντιμνημονιακή Μνημονιάρα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χτύπησε τότε με ένα τόμο πρακτικά επιτροπής της Βουλής τον κ. Λαφαζάνη και τα πνεύματα εκτραχύνθηκαν. Γρήγορα οι δυό τους βρέθηκαν στο έδαφος, να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο, ανάμεσα στα χτυπήματα.

Στη μάχη πήρε μέρος και η Ραχήλ Μακρή, χρησιμοποιώντας τα τακούνια των παπουτσιών της για να καταφέρνει χτυπήματα στο κεφάλι του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ ταυτόχρονα τον έβριζε επειδή δεν άφησε τη Ζωή να λάμψει σαν star αλλά προσπάθησε από ζήλια να τη σαμποτάρει.

Η σύρραξη σταμάτησε με την παρέμβαση του υπεύθυνου τύπου του κόμματος κ. Ήσυχου, που προσπάθησε να σώσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη από τα χέρια των δύο γυναικών, παρηγορώντας τους παριστάμενους ότι σύντομα ο Αλέξης θα υποκύψει στο βίτσιο του και θα ξανακάνει εκλογές.


Στιγμιότυπο από τη σύρραξη ανάμεσα στην πραγματική αρχηγό του ΛΑΕ και τον Πρόεδρο. Αριστερά διακρίνεται η Ραχήλ Μακρή που συμμετείχε στην σύγκρουση με τα τακούνια της.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=43090