12 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΘΑ ΤΗ ΣΝΙΦΑΡΕΙ Μ'ΑΥΤΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ; Έλληνας τραγουδιστής έκανε τατουάζ την ελληνική σημαία και «τάραξε» τα social media (φωτό)

Ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί για κατοχή και χρήση κοκκαΐνης.... για τέτοια ιδανικά μιλάμε!

Ο τραγουδιστής...
 Ματθαίος Γιαννούλης, «τάραξε» απ' ότι φαίνεται τo Facebook με την απόφαση του να δείξει το τατουάζ που έκανε στο χέρι του.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο τραγουδιστής «χτύπησε» στο δεξί του χέρι... την ελληνική σημαία. Μάλιστα, στο σχολιασμό που έκανε στην εν λόγω εικόνα του, αποκάλυψε πώς θα κάνει κι ένα νέο τατουάζ στο δεξί του χέρι, το οποίο θα είναι ο Χριστός.

«Με ρωτάνε πολλοί φίλοι γιατί έκανα τατουάζ την Ελληνική σημαία στο δεξί μου χέρι! Τους απαντάω λοιπόν οτι "ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ". Την επόμενη εβδομάδα στο αριστερό μου χέρι θα είναι και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ! Αυτά που δεν με άφησαν να γράψω στην ταυτότητα μου..υπάρχουν στο αίμα μου! Αυτά διδάχτηκα...αυτά αγάπησα...αυτά πιστεύω...γι αυτά μπορώ να πεθάνω»!



Μετά από αυτή την ανάρτηση, τα σχόλια στη σελίδα του Ματθαίου Γιαννούλη, έπεσαν «βροχή». Πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι επιτέθηκαν στον τραγουδιστή γράφοντας διάφορα σχόλια για τον υπέρμετρο πατριωτισμό του.Όμως ο Ματθαίος δεν τους άφησε χωρίς απάντηση.




Πολλοί όμως ήταν και εκείνοι που φαίνεται πως ξετρελάθηκαν με το τατουάζ του τραγουδιστή και του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους.




ΥΓ. Να θυμίσουμε ότι όταν είχε συλληφθεί ο ίδιος με κοκκαϊνη, τον Οκτώβριο του 2013, το είχε ρίξει: "Στις κακοτοπιές της νύχτας, το εξαντλητικό ωράριο των καλλιτεχνών, τα βρόμικα κυκλώματα που δρουν μόλις πέσει το σκοτάδι, αλλά και στον... αδύναμο χαρακτήρα τους.  
Μάλιστα όταν βγήκε από τον εισαγγελέα ο τωρινός τιμητής της πατρίδας και "σκεπτόμενος" καλλιτέχνης είχε δηλώσει: «Τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζα ατονίες λόγω υπερκόπωσης. Ενιωθα, λοιπόν, αδύναμος να ανταποκριθώ στις καλλιτεχνικές μου υποχρεώσεις. Δεν μπορούσα ούτε να φάω και [έτσι] μπήκα στον πειρασμό...».
Τέτοιους τιμητές δεν τους χρειάζεται η πατρίδα...

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε για τι μαλ@κα μιλάμε: