09 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μαθήματα υποκριτικής για να παίξει στο spot του!

Μια φωτογραφία, όπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξασκείται παίζοντας τον Άμλετ μπροστά στους συμμαθητές του στη σχολή υποκριτικής, αποδεικνύει ότι έχει πάρει το ρόλο του στα σοβαρά

Ήθελε να ξεχωρίσει. Να δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο στην ερμηνεία του ως πληγωμένος πατέρας. Και μάλλον να απελευθερώσει την καλλιτεχνική φλέβα που δεν μπορούσε να αφήσει να ξεδιπλωθεί σε όλο της το μεγαλείο, από το βήμα της Βουλής.

Γι’ αυτό και οι εκλογές ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πάνο Καμμένο, να διεκδικήσει το Όσκαρ Ερμηνείας Α’ ανδρικού ρόλου στα διαφημιστικά spot των κομμάτων. Ένα Όσκαρ που τόσο πολύ επιθυμούσε.

Όμως, εκτός από τον ρόλο του άτυχου πατέρα, στον οποίο ομολογουμένως αποδίδει καλύτερα από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (που ερμηνεύει τον «Νομισματοκοπάκια») και τον Βασίλη Λεβέντη (που παίζει τον Λοχαγό που κάνει έφοδο), ο Πάνος Καμμένος διεκδικεί και το ειδικό βραβείο της επιτροπής, για την ερμηνεία του στον ρόλο του Αντιμνημονιακού που υπέγραψε Μνημόνιο – αν και εκεί κινδυνεύει σοβαρά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πάνος Καμμένος κάνει πρόβες με τη σχολή του, λίγο πριν προκηρυχτούν οι εκλογές για να είναι έτοιμος να γυρίσει το σποτ

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης