11 Οκτωβρίου 2015

Στον Έβρο σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τον νομό Έβρου θα επισκεφθεί σήμερα, Κυριακή, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί και το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Φυλάκιο Καστανιών, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και τις Φέρες, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, κ.κ. Άνθιμο.

Αργότερα, θα έχει συνάντηση με φορείς (Επιμελητήριο Έβρου, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου, Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και Σύνδεσμο Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Έβρου), στο Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης.

Στις 20.00, θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia.

Με αφορμή την επίσκεψή του, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η προοπτική του Έβρου όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον τουρισμό παραμένει δυναμική.

Όπως παρατήρησε, πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής να στηριχθούν και ο Έβρος να γίνει βασικός διαμετακομιστικός κόμβος που θα ενώνει την Ανατολή με την Ευρώπη. «Το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη σφύζουν από ζωή και ενέργεια», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, «μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζουμε ότι η προσφυγική και μεταναστευτική ροή στα σύνορά μας δεν θα αναστείλουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής».