11 Οκτωβρίου 2015

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέλυσε την αδερφή του που επέβλεπε την προσωπική του ασφάλεια

Μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Βορειοκορεάτης ηγέτης κόντεψε να χτυπηθεί στο πρόσωπο από μία κιθάρα

Την επικεφαλής της προσωπικής του ασφάλειας, η οποία τυγχάνει να είναι και... αδερφή του, απέλυσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Βορειοκορεάτης ηγέτης κόντεψε να χτυπηθεί στο πρόσωπο από μία κιθάρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απολύθηκε επειδή κρίθηκε ανεπαρκής στα καθήκοντά της. Όπως αποκάλυψε μία ανώνυμη πηγή σε μία εφημερίδα της Νότιας Κορέας, η Κιμ Γιο Τζιονγκ είχε υποπέσει τελευταία σε λάθη, που άφηναν εκτεθειμένο τον ιδιότροπο ηγέτη. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας, ένας μουσικός που ήθελε να πλησιάσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν κόντεψε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο με την κιθάρα του.

Επίσης, τον περασμένο Μάιο, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ και ενώ ο Βορειοκορεάτης ηγέτης έβγαζε - κατά την προσφιλή του συνήθεια - selfies με τους φαν του, ένας άνδρας είχε καταφέρει να τον πλησιάσει και να τον αρπάξει από το μπράτσο. Σύμφωνα με την Independent, το συμβάν αυτό σίγουρα συνέβαλε στο να αρχίσει να αμφιβάλει ο Γιονγκ Ουν για τις ικανότητες της αδερφής του και τελικά να την απολύσει.