21 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ Σοκ! Έλιωσε Ισραηλινό με το φορτηγό του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκ προκαλούν το βίντεο και οι φωτογραφίες που δείχνουν έναν Ισραηλινό άνδρα να πεθαίνει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, ενώ τρέχει προς το μέρος του στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις συγκρούσεις.
Ο αριθμός των θυμάτων από τις αιματηρές συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη αυξάνεται καθημερινά. Άλλη μία φρικτή ιστορία με έναν Ισραηλινό συγκλονίζει. Ο άγνωστος άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητό του και κουβαλούσε ένα ρόπαλο, προσπαθώντας να διαφύγει από διαδηλωτές που του πετούσαν πέτρες. Έτρεχε και παράλληλα χτυπούσε τα οχήματα που κινούνταν με Παλαιστίνιους οδηγούς. Ο Ισραηλινός χτύπησε ένα περαστικό φορτηγό, το οποίο δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω του. Τον πατούσε με μανία μέχρι που τον σκότωσε. Ένας Παλαιστίνιος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας είπε πως ο οδηγός του φορτηγού παραδόθηκε, λέγοντας ότι σκότωσε τον Ισραηλινό από ατύχημα, ενώ προσπαθούσε να παρεκκλίνει από το δρόμο.




Μόλις μερικές ώρες νωρίτερα, η στρατιωτική αστυνομία του Ισραήλ είπε ότι οι δυνάμεις τους σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια σύγκρουσης κατά μήκος των συνόρων με τη Λωρίδα της Γάζας. Ακόμη, ένας Ισραηλινός στρατιώτης και ένας πολίτης τραυματίστηκαν μετά από προσπάθεια Παλαιστινίου να οδηγήσει το αυτοκίνητό του σε σε περιοχή της Δυτικής Όχθης, που υπήρχαν πολλοί πεζοί διαμαρτυρόμενοι. Στη συνέχεια τον πλησίασαν άνθρωποι με μαχαίρι και σκοτώθηκε, σύμφωνα με αναφορές από αξιωματούχους.