03 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Μεϊμαράκης: Με τον Παπαμιμίκο έχω να μιλήσω από την Κυριακή των εκλογών! Αν κάνει άλλο λάθος θα τον διώξω

Δηλ. τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον διώξεις; Να βγει στο Σύνταγμα να φωνάζει υπερ του Τσίπρα ξερωγω; Έλεος με την κοροϊδία!!

Διαβάστε να γελάσετε:

Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, με αφορμή την υπόθεση Αδωνη Γεωργιάδη, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η χθεσινοβραδινή απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) για τον Άδωνη Γεωργιάδη - δεν έκανε αποδεκτή την υποψηφιότητά του - δεν τον εκφράζει και μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει επαφή με τον γραμματέα του κόμματος. κ. Παπαμιμίκο.

Ο κ. Μεϊμαράκης, είπε: «με τον γραμματέα του κόμματος έχω να μιλήσω από την Κυριακή των εκλογών», δημιουργώντας μια παγωμάρα στην ατμόσφαιρα.

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε με την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη και την αρχική απόφαση της ΚΕΦΕ να «κοπεί» αυτή ως εκπρόθεσμη, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη έλεγαν πως στο επόμενο λάθος του κ. Παπαμιμίκου θα ζητηθεί η παραίτησή του.

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του», ανέφεραν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.