05 Νοεμβρίου 2015

Δείτε βίντεο από τα άγρια επεισόδια μεταξύ Σέρβων-Κροατών στο «Ελ. Βενιζέλος»

Έξι τραυματίες, ο ένας σε σοβαρότερη κατάσταση, πιθανότατα από μαχαίρι - Περίπου 20 Κροάτες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Σέρβων με ξύλα και πέτρες - Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 40 προσαγωγές, ενώ ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και δύο Έλληνες
Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τη 1 μετά το μεσημέρι έξω από το αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος ανάμεσα σε Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σέρβους που ήρθαν στην Αθήνα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την κροατική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 20 Κροάτες επρόκειτο να επιστρέψουν στη χώρα όταν δέχθηκαν την επίθεση δεκάδων Σέρβων που κρατούσαν στα χέρια τους ξύλα και πετούσαν πέτρες.



Κατά πληροφορίες υπάρχουν και τουλάχιστον έξι τραυματίες ένας εκ των οποίων σε σοβαρότερη κατάσταση με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει μαχαιρωθεί. Όλοι οι τραυματίες έχουν ήδη παραλάβει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όλα συνέβησαν στο πάρκινγκ στη γέφυρα 9 έξω από την αίθουσα αναχωρήσεων του Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν σπεύσει στο σημείο πραγματοποιούν επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στα επεισόδια.



Οι αστυνομικοί, μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε 40 προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και δύο Έλληνες.

Τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις Κροατών και Σέρβων φιλάθλων που είχαν πάνω τους μεταξύ άλλων ναρκωτικά και μπετόβεργες.