05 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Δολοφόνοι ΧΑυγίτες ξυλοκόπησαν τον Κουμουτσάκο-Τη γλίτωσε ο Βαρβιτσιώτης

Δείτε φωτογραφίες - Αγνωστοι γρονθοκόπησαν τον βουλευτή της ΝΔ στη συγκέντρωση των Ποντίων - Οπαδούς της Χρυσής Αυγής,κατονόμασε ως τα άτομα που του επιτέθηκαν ο κ. Κουμουτσάκος-Επίθεση Κουμουτσάκου στον Φίλη: Οι δηλώσεις σου τροφοδότησαν τη βία που δέχθηκα

Άγρια επίθεση από ομάδα ακραίων στοιχείων δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Σύνταγμα.
Ο κ. Κουμουτσάκος βρέθηκε στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων, αλλά η παρουσία του δεν έγινε δεκτή από συγκεκριμένα άτομα που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την οργή των Ποντίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε δηλώσεις και μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, μια ομάδα ατόμων που καθόταν δίπλα από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι ήταν παρόντες στη συγκέντρωση, κατευθύνθηκαν προς τον βουλευτή της ΝΔ.

Άρχισαν να τον σπρώχνουν και μετά από λίγο μια άλλη ομάδα περίπου 15 ατόμων άρχισε να του πετάει νεράντζια και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν.

Εκείνη την ώρα επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ και ο κ. Κουμουτσάκος κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τη διμοιρία για να προφυλαχτεί. Ακολούθησε συμπλοκή των αστυνομικών με την ομάδα που επιτέθηκε στον βουλευτή. Ο κ. Κουμουτσάκος λίγο αργότερα έφυγε και κατευθύνθηκε προς τη βουλή, όμως και πάλι μια ομάδα ατόμων πήγε να του επιτεθεί και ακολούθησε νέος γύρος συμπλοκών με τους αστυνομικούς στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Προσκείμενοι στην Χρυσή Αυγή ήταν τα άτομα που προπηλάκισαν τον Γιώργιο Κουμουτσάκο, σύμφωνα με τον ίδιο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας σε δημοσιογράφους εντός του Κοινοβουλίου, με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό του, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι τον πλησίασε ομάδα νεαρών, οι οποίοι τον εγκλώβισαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τον τραβούσαν, του πετούσαν αντικείμενα και του φώναζαν “Τι κρατάτε τον Φίλη ; Το γουρούνι; Εσείς τι κάνετε για να παραιτηθεί;” και συνέχισαν: Όλοι ίδιοι είστε. Κάνατε αποικία την Ελλάδα”.









Εντύπωση προκαλεί πάντως η «νοθρή» αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην πορεία των Ποντίων και η χαρακτηριστική καθυστέρηση με την οποία επενέβησαν για να προστατεύσουν έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν στόχος επίθεσης τραμπούκων μπροστά από το κτίριο της Βουλής!



Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας έλεγαν ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια και εξηγούσαν ότι οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα εξατάσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες απότην τραμπούκικη επίθεση εναντίον του κ. Κουμουτσάκου ώστε να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης.














Επίθεση Κουμουτσάκου στον Φίλη: Οι δηλώσεις σου τροφοδότησαν τη βία που δέχθηκα "Είμαι πεπεισμένος, έχοντας υποστεί τη βιαιοπραγία ακραίων απαραδέκτων τραμπούκων, ότι αυτή την δικαιολογία, το έδαφος, την τροφή να αναπτυχθούν αυτοί, τη δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε" είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στο Σύνταγμα. "Ξέρω υπό την καθοδήγηση ποιων αυτοί οι τραμπούκοι έδρασαν. Αυτοί που επιχείρησαν να καπηλευτούν την δικαιολογημένη αγανάκτηση των ποντιακών σωματείων. Αυτοί που το έκαναν, οι πνευματικοί πατέρες είναι αυτοί που έχουν δολοφονήσει, είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και ότι πιο ακραίου υπάρχει στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας", ανέφερε ζητώντας να καταδικαστεί το περιστατικό.



Προπηλάκισαν και τον Βαρβιτσιώτη Ομάδα ατόμων μόλις είδε τον πρώην υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να περνά από το σημείο τον ακολούθησαν μέχρι το αυτοκίνητό του. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βαρβιτσιώτης 4

Βαρβιτσιώτης 3