19 Νοεμβρίου 2015

Μπογδάνος: «Είμαι δεξιός και το δηλώνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό», ήταν καλεσμένος σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Εκεί μίλησε για τις πολιτικές του πεποιθήσεις λέγοντας ευθέως...
«Είμαι δεξιός και το δηλώνω», ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια. Επίσης, μίλησε για τη μητέρα του Πάυλου Φύσσα αλλά και για τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, ο Δημοσιογράφος είπε: «Οι Χρυσαυγίτες με έχουν στοχοποιήσει, έχω ανοιχτό μέτωπο μαζί τους» και συνέχισε λέγοντας «Δίνω στη κ. Μάγδα Φύσσα όλα τα δίκια του πλανήτη».

Ακόμη είπε πως ένας πληρωμένος έξυπνος του χρέωσε λάθος σχόλιο για τη Μάγδα Φύσσα.

Δείτε το βίντεο:


Να επισημάνουμε πάντως πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάνει και την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα στα «Μαύρα πανιά» με τον ΒασίληΣκουλά  σε ένα μουσικό πάντρεμα που φέρει την υπογραφή του συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου σε στίχους Γιάννη Σίννη. Ο θρυλικός λυράρης ενώνει τη φωνή του με τον γνωστό δημοσιογράφο σε ένα τραγούδι με ελληνικό και αγγλικό στίχο.

Πρόκειται για μια μόνο από τις πολλές μουσικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η νέα δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Παπαδόπουλου με τον Βασίλη Σκουλά σε εξαιρετικά ντουέτα.

Τι εννοούμε; Θέμης Αδαμαντίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Πλούταρχος, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Νίκος Μακρόπουλος, Κώστας Δουμουλιάκας, Οζλέμ Δουργούτη και Γιώργος Ζερβάκης με το κλαρίνο του Βασίλη Σαλεα.


Η δισκογραφική αυτή δουλειά έχει τίτλο «Πέρασμα» και περιλαμβάνει 12 τραγούδια, τη μουσική των οποίων υπογράφει το αγαπημένο «Παιδί της Πάτρας», δώδεκα μοναδικές συνθέσεις που μας ταξιδεύουν μαγικά σ΄ όλες τις γωνιές της πατρίδας μας.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με την εφημερίδα «Παρασκήνιο».