16 Νοεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχω κάνει καμία παρασκηνιακή συμφωνία

Τη διαβεβαίωση ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία παρασκηνιακή συμφωνία, έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω την επόμενη μέρα να έχω την ελευθερία να επιλέξω τους καλύτερους ως συνεργάτες», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι για να κερδίσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία πρέπει να στραφεί προς το κέντρο.

«Θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος για να το πράξω», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξαπέλυσε επίθεση στον Απόστολο Τζιτζκώστας, την υποψηφιότητα του οποίου χαρακτήρισε ως «σκληρή δεξιά».

«Πιο δεξιά είναι ο τοίχος, δηλαδή η Χρυσή Αυγή», συνέχισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αν και επισήμανε ότι διαθέτουν διαφορετικές ιδεολογικές βάσεις, εντούτοις τόνισε ότι ήταν ένας πολύ αποτελεσματικός υπουργός.

Αναφορά έκανε και στο προσφυγικό ζήτημα, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για πρόβλημα που αφορά την Ευρώπη και την Τουρκία.

Ερωτηθείς για τις επιπτώσεις της τρομοκρατικής επίθεσης του Παρισιού στη μεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προειδοποίησε για τον κίνδυνο ορισμένες χώρες της Ευρώπης.