10 Νοεμβρίου 2015

«Θα λιώσω το κεφάλι του Πανούση»-Το μυστικό ραντεβού Πανούση - Παρασκευόπουλου - Λάμπρου

[Βέβαια, τέτοιες απειλές φαντάζομαι ότι θα δέχονταν όλοι οι υπουργοί ΠΡΟΠΟ...]

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του Γιάννη Πανούση με έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έγινε σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έχει πυροδοτηθεί η "βόμβα" της υπόθεσης Πανούση. Όπως αποκάλυψε το mega, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ρώτησε τον πρώην υπουργό αν σκοπεύει να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

Εκείνος διερωτήθηκε αν... έχει τρελαθεί και τον διαβεβαίωσε πως δεν σκέφτεται καν αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως "αν γυρίσω πίσω θα με σκοτώσουν. Θα πάρω σύνταξη και από εδώ και πέρα ό, τι είναι να πω θα το γράψω στα βιβλία μου"!

Το μυστικό ραντεβού Πανούση - Παρασκευόπουλου - Λάμπρου

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, αποκαλύφθηκε και ένα μυστικό ραντεβού μεταξύ των κ.κ. Παρασκευόπουλου, Λάμπρου και Πανούση, όταν ο τελευταίος είχε μάθει για τις συνομιλίες του κ. Λάμπρου με τα φυλακισμένα στελέχη. Στο ραντεβού αυτό, ο Νίκος Παρασκευόπουλος διαβεβαίωσε τον Γιάννη Πανούση πως η κυβέρνηση έχει πάρει τα μέτρα της και πως δεν πρέπει να ανησυχεί.

"Θα του λιώσω το κεφάλι". Αυτή η φράση ειπώθηκε από "νονό" της νύχτας και αναφέρονταν στον Γιάννη Πανούση, ενώ έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιάννης Πανούσης έχει δώσει έναν φάκελο στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με τις καταγγελίες του για επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Ο φάκελος αυτός περιέχει συνομιλίες σχετικά με τις φυλακές τύπου Γ' και ειδικά την περίοδο Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος του 2015, ξεκινώντας από την κατάληψη της Νομικής.

Ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι οι πληροφορίες αυτές, που είχαν έρθει σε γνώση του όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μπορούν να στοιχειοθετηθούν απόλυτα τόσο από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της ΕΥΠ, ενώ ακόμη υπογράμμισε πως είχε ζητήσει από τον ίδιο τον αρχηγό της ΕΥΠ να ενημερώσει λεπτομερώς τον πρωθυπουργό για την υπόθεσή του και τις απειλές που δεχόταν...