28 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση Μεϊμαράκη σε όσους δεν θέλουν να γίνουν δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι τόσο αλλού ο Βαγγέλας που συγκρίνει Παπαδήμο με Τσίπρα, μιλάει δε για μεταρρυθμίσεις Τσίπρα τις οποίες θα στηρίξει σαν αρχηγός της ΝΔ... Μα για ποιες μεταρρυθμίσεις μιλάει; Είδε μέχρι τώρα κάποια μεταρρύθμιση από τον Τσίπρα; Γιατί εγώ είδα μόνο διορισμό καθαριστριών και μετάταξή τους στα δικαστήρια σαν Γραμματείς, άνοιγμα ΕΡΤ με κομματόσκυλα, διορισμούς ημετέρων, λαμόγιές σε πόθεν έσχες, καθυστέρηση στην παραχώρηση των αεροδρομίων, κατάργηση αξιολόγησης κ.α. Οπότε ας αφήσει ο Βαγγέλας τα σάπια ότι θα στηρίξει "μεταρρυθμίσεις Τσίπρα" γιατί ουσιαστικά αυτό που θα πάρει από συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο καμιά θέση Αντιπροέδρου...

Ανοιχτός στο να στηρίξει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος, εμφανίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Αιχμές για όσους "ξέχασαν" το παράδειγμα της κυβέρνησης Παπαδήμου

Μήνυμα εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αφήνοντας αιχμές για όσους απορρίπτουν επί της αρχής τη συναίνεση, ακόμα και στα πολύ σημαντικά θέματα.

Μιλώντας στη στη Γενική Συνέλευση Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Λάρισα, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Τσίπρας, το πρόβλημα είναι οι πολιτικές.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε έτοιμος να στηρίξει μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει, αυξήσεις των φορολογικών συντελεστών.

Μάλιστα, εξέφρασε την έκπληξή του για "κάποιους συναδέλφους", που δηλώνουν απέναντι σε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πρωθυπουργό, όταν οι ίδιοι υπήρξαν υπουργοί, της κυβέρνησης Παπαδήμου. Όταν δηλαδή, εξυπηρετούσαν οι ίδιοι την ανάγκη συνεννόησης.

news247.gr