09 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!Τυφεκισμό του Φίλη ζήτησε περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία!

Πανδαιμόνιο επικράτησε νωρίτερα στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας όταν ο περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κουρκούτας, έκανε λόγο για «τυφεκισμό» του Νίκου Φίλη εξαιτίας των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας αναφορικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.

«Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να ζητηθεί ο τυφεκισμός του Φίλη», είπε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση όλων των συμβούλων που βρίσκονταν στην αίθουσα οι οποίοι ζήτησαν από τον κ. Κουρκούτα να ανακαλέσει. Ο κ. Κουρκούτας δεν σταμάτησε εκεί και καταλήγοντας την εισήγησή του δήλωσε πως αν η συγκεκριμένη θέση τον καθιστά φασίστα τότε «ναι είναι φασίστας» με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΚΚΕ να αντιδρά έντονα την ώρα που η συνεδρίαση «μυρίζει μπαρούτι».

Όπως δήλωσε στο newsit.gr ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Χριστοφορίδης, που απάντησε στις δηλώσεις Κουρκούτα, ο εκπρόσωπος της ΧΑ επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα προκαλώντας όλο το συμβούλιο. «Αυτό το όψιμο ενδιαφέρον μας προκαλεί εμάς. Έρχονται και προσπαθούν να καπηλευθούν τη γενοκτονία των παππούδων μας», προσέθεσε ο κ. Χριστοφορίδης.