05 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: Δείτε την τρομακτική πτήση ενός αλεξιπτωτιστή που σώζεται την τελευταία στιγμή

Μία πτήση για τον εορτασμό του Halloween παραλίγο να καταλήξει σε πραγματική τραγωδία, καθώς το αλεξίπτωτο δεν λειτουργεί σωστά και η ελεύθερη πτώση διαρκεί μία αιωνιότητα (ευτυχώς όχι κυριολεκτικά...)

Για τους αλεξιπτωτιστές του βίντεο όλα φαίνονται σαν μία ρουτίνα και μία καλή ευκαιρία να γιορτάσουν το Halloween με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα πάντα είναι στη θέση τους, από τις μάσκες της μεταμφίεσης μέχρι την κάμερα για την καταγραφή του γεγονότος. Και όλα εξελίσσονται ομαλά, με τους δύο φίλους να κάνουν τα απαραίτητα αστεία που απαιτεί η ημέρα κάνοντας ελεύθερη πτώση.

Τα πράγματα (και το αλεξίπτωτο...) περιπλέκονται όμως όταν τα σχοινιά του αλεξίπτωτου μπερδεύονται μεταξύ τους και δεν ανοίγει σωστά. Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν, και μοιάζουν μία αιωνιότητα ακόμα και για εμάς τους θεατές, ο αλεξιπτωτιστής πέφτει με ορμή προς το έδαφος, προσπαθώντας παράλληλα να κάνει κάτι με το αλεξίπτωτό του. Η δραματική σκηνή καταγράφεται από την βιντεοκάμερα την οποία κρατά ανάμεσα στα πόδια του.

Τα δευτερόλεπτα περνούν γρήγορα και κάποια στιγμή ο αλεξιπτωτιστής βλέποντας ότι το έδαφος πλησιάζει με πολύ γρήγορη ταχύτητα, αποφασίζει να ανοίξει το εφεδρικό του αλεξίπτωτο ενώ παράλληλα μέσα στην ένταση της στιγμής αφήνει την κάμερα να πέσει στο έδαφος. Το περιστατικό όπως αντιλαμβανόμαστε από την εξέλιξη δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα για τον συγκεκριμένο αλεξιπτωτιστή, ενώ οι φίλοι του που τον περίμεναν στο έδαφος τον υποδέχτηκαν με χαρά μετά την τρομάρα που θα θυμούνται για όλα τα Halloween της ζωής τους.