03 Νοεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Καμιά υποψηφιότητα δεν ενόχλησε τόσο το σύστημα όσο η δική μου

«Καμία υποψηφιότητα δεν ενόχλησε τόσο το σύστημα όσο η δική μου» δήλωσε κατά την ομιλία του στην Κηφισιά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας,

Αναφερόμενος στις αιτιάσεις περί κωλύματος έκανε λόγο για «λάσπη» εναντίον του. «Καταλαβαίνω την αγωνία των μηχανισμών της ακινησίας, αλλά δεν θα αλλάξουμε και το Σύνταγμα για να ησυχάσουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας για να προσθέσει: «Κανένας από τους συνυποψήφιούς μου δεν δέχτηκε τη λάσπη που έχω δεχτεί εγώ. Καμία άλλη υποψηφιότητα δεν ενόχλησε το σύστημα όσο η δική μου. Τώρα ανακυκλώνουν και πάλι διάφορα σενάρια για δήθεν κωλύματα». Οπως ξεκαθάρισε, «επειδή βλέπω πολλούς έτοιμους να κάνουν σημαία την μία ή την άλλη γνώμη, αγνοώντας το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, ξεχνώντας σκόπιμα την πρόσφατη ιστορία της χώρας. Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο για τον Πρωθυπουργό. Είναι τόσο σαφές, τόσο ξεκάθαρο».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε προς τους πολιτικούς του φίλους ότι «όσο πλησιάζει η 22α Νοεμβρίου τόσο δυναμώνουν οι επιθέσεις τους» και διεμήνυσε: «Ο πόλεμος αυτός δεν με τρομάζει, αντίθετα ατσαλώνει τη θέλησή μου να τα αλλάξουμε όλα. Μαζί θα χτίσουμε το μέλλον της παράταξής μας».

Μιλώντας στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε απαντήσεις για το debate ανάμεσα στους υποψηφίους.
«Είμαι υπέρ του διαλόγου και στα όργανα και στη βάση και δημοσίως. Υπό μία και μόνη προϋπόθεση: να συμμετέχουμε όλοι οι υποψήφιοι, για να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Μόνο έτσι θα βγει κερδισμένη η Νέα Δημοκρατία. Ο,τιδήποτε άλλο θα πληγώσει την παράταξη και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη διαδικασία», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.
Διεμήνυσε δε ότι «ο διάλογος δεν είναι σόου».