03 Νοεμβρίου 2015

Διασυρμός για τον Κάμερον στο Twitter -Γελάνε με το αποτυχημένο photoshop [εικόνες]

Χρήσιμο εργαλείο το photoshop, αλλά θέλει προσοχή, γιατί μπορεί κανείς να εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Ο Ντέιβιντ Κάμερον το έμαθε, με το σκληρό τρόπο όμως.
Χρήστες του Twitter διέσυραν τον Βρετανό πρωθυπουργό, εξαιτίας της ατυχούς έμπνευσης που είχαν συνεργάτες του. Αιτία μία παπαρούνα που εμφανίστηκε από το... πουθενά.

Σε μία φωτογραφία του Ντέιβιντ Κάμερον, συνεργάτες του «πρόσθεσαν» στο κοστούμι του μία παπαρούνα, το σύμβολο μνήμης των στρατιωτών που «έπεσαν» στον πόλεμο. Το κακό για όποιον το σκέφτηκε είναι ότι κάποιος το παρατήρησε. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter Ντίλαν Μόρις. Και ξεκίνησε ο... χορός της παρωδίας.




Το Twitter γέμισε φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού με παπαρούνες. Είτε είναι σε στεφάνι, περασμένο στο λαιμό του, είτε κοσμούν ολόκληρο το σακάκι του. Ακόμη και στην αφίσα του «American Beauty», στην οποία η πρωταγωνίστρια ποζάρει ανάμεσα σε ροδοπέταλα, «μπήκε» ο Κάμερον. Μετά από όλα αυτά βέβαια, η επίμαχη φωτογραφία του αποσύρθηκε.









Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που το Photoshop προκαλεί γέλιο. Το CNN θυμήθηκε την περίπτωση που ένα ρολόι 30.000 δολαρίων «εξαφανίστηκε» από τον καρπό του Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλου το 2012.





Αλλά και πιο πρόσφατα, όταν η ομάδα της προεκλογικής καμπάνιας του Τζεμπ Μπους δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ο υποψήφιος για το χρίσμα ενόψει των προεδρικών εκλογών έχει χέρι... άλλου ανθρώπου.