08 Δεκεμβρίου 2015

Πασίγνωστη ηθοποιός τα έχει με κατά 32 χρόνια μικρότερη συνάδελφό

Οι δυο τους, βγαίνουν εδώ και περίπου ένα χρόνο, με την σχέση τους όσο πάει να… σοβαρεύει. Προ ημερών, η 72χρονη ηθοποιός βγήκε σε συνέντευξη της και δήλωσε πως τα έχει με μια σύντροφο κατά πολλά χρόνια νεότερη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της 40χρονης ηθοποιού.
«Υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα μας. Είμαι σίγουρη πως αυτό σοκάρει πολλούς ανθρώπους, αλλά αυτή η σχέση είναι ο,τι πιο υπέροχο και θαυμάσιο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η 72χρονη ηθοποιός.

Ζευγάρι λοιπόν με την κατά 32 χρόνια νεότερη συνάδελφο της Σάρα Πάουλσον, είναι η 72 χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Two and a Half Men», Χόλαντ Τέιλορ, πρωταγωνίστριας του «American Horror Story»

Να σημειώσουμε πάντως, πως όλο αυτό το διάστημα καμία από τις δυο δεν έκανε καμία προσπάθεια ώστε να κρύψει αυτή τη σχέση. Αυτούς τους 11 μήνες, είχαν ανεβάσει και οι δυο κοινές τους φώτο στο Twitter, μόνο που κανείς δεν είχε ψυλλιαστεί πως μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από φίλες, ενώ δεν είχαν λείψει και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις.



Στις παρακάτω φώτο που ανέβηκαν στον λογαριασμό της Χόλαντ Τέιλορ, τις βλέπετε κατά την διάρκεια ρομαντικού δείπνου με τον έρωτα διάχυτο...





πηγή: star