16 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑΑΑΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ! Με τις... ευλογίες της Χρυσής Αυγής η επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου!

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό: ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς να εκφράζει την υποστήριξή του στους αντιεξουσιαστές για την τραμπούκικη επίθεσή τους κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου!

Απίστευτη φασιστική υποστήριξη στους δράστες της άνανδρης επίθεσης στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου από το βήμα της Ολομέλειας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά. Αντίθετα με την σύσσωμη ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης από όλο τον πολιτικό κόσμο και κόμματα.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αντί να στηλιτεύσει την επίθεση σε βάρος του βουλευτή είπε πως « ο Βασίλης Οικονόμου θέρισε ότι έσπειρε… που ως πολιτική ανεμοδούρα γύριζε από το ένα κόμμα στο άλλο…» (!) αποδεικνύοντας ότι ο φασισμός δεν έχει χρώμα...

Αναφορά που απαξίωσαν να την καταδικάσουν, έστω και με αποδοκιμασία το προεδρείο της Βουλής και οι παριστάμενοι βουλευτές, προφανώς ενθυμούμενοι την φράση του Γεωργίου Παπανδρέου ότι «σημασία δεν έχει μόνο το τι λέει κανείς αλλά ποιος είναι αυτός που το λέει…».