02 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ-Η Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ και κανείς δεν ασχολείται μαζί της αφού το θεωρούν φυσιολογικό

Η καγκελάριος επισκέπτεται συνέχεια το κατάστημα αφού της αρέσει να κάνει μόνη της τα ψώνια για το σπίτι της

Μπορεί να είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, ωστόσο, όταν βρίσκει έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο της αρέσει να ζει όπως μια κλασική νοικοκυρά και όχι σαν τη «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας.
Κι όμως, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη να κάνει τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ στο Βερολίνο και μάλιστα, περίμενε με υπομονή στην ουρά για να πληρώσει μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες.

Την Γερμανίδα καγκελάριο απαθανάτισε ένας ανταποκριτής του περιοδικού TIME στη Γερμανία, ο Σάιμον Σούστερ, ο οποίος έτυχε να κάνει την ίδια ώρα τα ψώνια του στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, η κυρία Μέρκελ συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες, οι οποίοι την περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε τη φωτογραφία της κυρίας Μέρκελ στο σουπερμάρκετ στο Twitter, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι η ταμίας που την εξυπηρέτησε του είπε πως η καγκελάριος επισκέπτεται συνέχεια το κατάστημα αφού της αρέσει να κάνει μόνη της τα ψώνια της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σάιμον Σούστερ, όλοι οι πελάτες του καταστήματος έδειχναν να μην εκπλήσσονται από την εικόνα της Άνγκελα Μέρκελ στο σουπερμάρκετ, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που επιχείρησε να την βγάλει φωτογραφία ή να τραβήξει μία selfie -εκτός από τον ίδιο φυσικά.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μέρκελ απαθανατίζεται να κάνει μόνη της τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η «σιδηρά κυρία» της Γερμανία είναι στην καθημερινότητά της μια ιδιαίτερα απλή γυναίκα.

Το tweet για τα ψώνια της Μέρκελ