08 Δεκεμβρίου 2015

Δίμετρη, πανέμορφη και... δολοφόνος: Η Σλοβάκα που σκότωσε τον Βρετανό πλούσιο φίλο της γιατί τον έπιασε με άλλη, επίσης καλλονή [εικόνες]

Η 25χρονη φίλη του πολυεκατομμυριούχου Άγγλου Άντριου Μπους φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του στη βίλα του στην Ισπανία, τον Απρίλιο του 2014.
Η Μάικ Κουκούκοβα από τη Σλοβακία, μοντέλο, είχε αρχικά παραδεχθεί ότι αυτή πυροβόλησε τον 48χρονο, αλλά υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα.


Η Μάικα Κουκούκοβα

Τώρα όμως οι ισπανικές Αρχές την κατηγορούν ότι δολοφόνησε τον πλούσιο εραστή της όταν τον συνάντησε μαζί με τη νέα ερωμένη του, την 22χρονη Ρωσίδα Μαρία Κοροτάεβα.


Ο Άντριου Μπους με τη Μαρία Κοροτάεβα


Το ζευγάρι συναντήθηκε με την κατηγορούμενη στο εξοχικό σπίτι του επιχειρηματία στην Κόστα ντε Σολ και η νέα συνοδός του Μπους βρήκε καταφύγιο στο τζιπ μάρκας Χάμερ, ενώ η Κουκούκοβα πυροβόλησε τρεις φορές και σκότωσε τον 48χρονο με δόλο, όπως υποστηρίζουν οι ανακριτές.


Ο Άντριου Μπους σε παλιότερη ευτυχισμένη στιγμή με την Κουκούκοβα

Γι' αυτόν τον λόγο οι ισπανικές Αρχές αιτήθηκαν την έκδοση της κατηγορουμένης από τη γενέτειρά της Σλοβακία, όπου είχε καταφύγει μετά το έγκλημα και τώρα θα αντιμετωπίσει -αν βρεθεί ένοχη- ποινή φυλάκισης μέχρι 25 χρόνια σε δικαστήριο της Μάλαγα, σε ημερομηνία που δεν έχει ορισθεί ακόμη.


Το 25χρονο μοντέλο από τη Σλοβακία

Η 25χρονη κρατείται από τον περασμένο Μάιο σε φυλακή της Ισπανίας.