02 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ! Αμερικάνος πάστορας παντρεύεται την έγκυο ερωμένη του, με την σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του

Ο 60χρονος Θομ Μίλερ παντρεύτηκε την 19χρονη έγκυο φίλη του, Ρέμπα Κερφουτρούμπα σε μια τελετή που οργανώθηκε με την βοήθεια της 44χρονης συζύγου του, Μπελίντα.
Ο Αμερικανός πάστορας που είδε την ζωή του να αλλάζει όταν ήρθε σε επαφή με την Βίβλο κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού του στις φυλακές, υποστηρίζει ότι η πολυγαμία είναι αποδεκτή από το ιερό κείμενο.

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η σύζυγος του με την σύμφωνη γνώμη της οποίας ο Μίλερ ξεκίνησε να έχει ερωμένη την 19χρονη, μια κοπέλα που γνώριζε από όταν ήταν μικρή, καθώς διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια της.


Σύντομα το ζευγάρι που γνωρίστηκε κατά την διάρκεια εθελοντικής εργασίας στην εκκλησία όπου είναι πάστορας ο Μίλερ, αντιμετώπισε το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της ερωμένης και έτσι ήρθε και η απόφαση για την τέλεση του δεύτερου γάμου.

Τώρα ο Μίλερ δηλώνει απογοητευμένος που η Πολιτεία του δεν αναγνωρίζει τον γάμο του ενώ αναγνωρίζει όπως δηλώνει τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία που το ζευγάρι γνωρίστηκε, εφτά ακριβώς χρόνια μετά τον πρώτο γάμο του Μίλερ με την Μπελίντα.

Αμερικάνος πάστορας παντρεύεται την έγκυο ερωμένη του, με την σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του