08 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΝΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ! Μπέος προς αναρχοάπλυτους: Την επόμενη φορά θα σας ξυλοφορτώσω γατάκια!

Μέτωπο με τους αναρχικούς ανοίγει η Δημοτική Αρχή Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να διαμηνύει ότι ο ίδιος και οι Βολιώτες δεν θα επιτρέψουν να γίνουν ζημιές στην πόλη και ότι στην επόμενη πορεία που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται και ο ίδιος εκεί, με τους δημοτικούς συμβούλους και Βολιώτες, για να περιφρουρήσουν την πόλη, γιατί αυτή είναι η απαίτηση των δημοτών.

Αναφερόμενος στις ζημιές που δημιουργήθηκαν την Κυριακή στην πόλη, ο δήμαρχος είπε ότι σέβεται και εκτιμά τις απόψεις, τα πιστεύω και την ιδεολογία των αντιεξουσιαστών, απέναντι στις πολιτικές των κυβερνήσεων και πρόσθεσε ότι έχουν δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν και τους καταλαβαίνει. "Ο Δήμος Βόλου δε νομοθετεί και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούν προβλήματα στην πόλη", τόνισε και δήλωσε ότι τέλειωσε πια η ασυλία και αν ξαναγίνουν ζημιές στην πόλη θα βρουν απέναντί τους Βολιώτες, που έχουν αυτή την απαίτηση.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, αφού ένα συντεταγμένο κράτος δεν μπορεί να δώσει τέλος σε 50 τραμπούκους, θα δώσουν τέλος οι Βολιώτες. Ο Αχ. Μπέος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο να στρατολογούν παιδιά 15 χρονών, απορίας άξιο, που αριστεροί συμμετέχουν στην ίδια πορεία με κρανιοφόρους και τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο είναι χώρος μάθησης.

"Οι Βολιώτες για πρώτη φορά αποδοκίμασαν την πρακτική τους στην τελετή φωταγώγησης της πόλης", είπε ο δήμαρχος, που διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπερισχύσουν οι λίγοι των πολλών και "εδώ είμαστε πολλοί, που θέλουμε το καλό της πόλης".

Ο Αχ. Μπέος έκανε λόγο για υποκρισία, λέγοντας ότι δεν έκαναν πορεία για τη δολοφονία Λαμπράκη, ούτε για την έγκυο γυναίκα που κάηκε στη Marfin. Άφησε δε αιχμές κατά της Αστυνομίας λέγοντας ότι "από σήμερα ο κόσμος του Βόλου κι εγώ προσωπικά, θα είμαστε απέναντί τους. Εμείς χωρίς κουκούλες και κράνη, για να προστατέψουμε την πόλη. Θα δούμε αν εμείς είμαστε Αστυνομία και μπορούμε να τους σταματήσουμε". Ο Αχ. Μπέος προειδοποίησε ότι αν γίνουν ξανά ζημιές «θα γελάσει ο κάθε πικραμένος», αν και παραδέχτηκε ότι το πιο πιθανόν είναι να συλληφθούν ο ίδιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι παρά οι αναρχικοί τους οποίους χρησιμοποιεί η κυβέρνηση κατά το δοκούν.

Όπως ανέφερε "στην επόμενη πορεία 18 Δεκεμβρίου θα είμαστε κι εμείς να δούμε τους Πατσιαντάδες και Σκοτινιώτηδες που ανέχονται την ουρά τους ταραχοποιούς. Αν διαμαρτυρηθούν ήρεμα κανένα πρόβλημα, αν κάνουν ζημιές, θα μας βρουν απέναντι. Το δικαίωμα αυτό μας το έδωσε ο κόσμος". Σύμφωνα με τον Αχ. Μπέο «κι εμείς δέρνουμε και δεν θα κοιτάμε όπως η Αστυνομία, κάτι που θα γίνει για να περιφρουρηθεί η επόμενη πορεία».

Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι 3.30 και 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, Ι.Χ. αυτοκίνητα, οι αριθμοί κυκλοφορίας των οποίων είναι στη διάθεσή του, ξεφόρτωναν λάστιχα αυτοκινήτων και κάδους απορριμμάτων στο Θόλο, ενώ ένα από τα αυτοκίνητα είχε πινακίδες Θεσσαλονίκης.
Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ενημερώθηκε η Εισαγγελία και η Αστυνομία «αλλά μέχρι εκεί γιατί εμείς ρουφιάνοι δεν είμαστε» και για να γνωρίζουν ότι Δημοτική Αρχή δεν αστειεύεται με θέματα της πόλης.

Πηγή: magnesianews