02 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ-Ο μαλ@κας της χρονιάς… έσκασε μύτη στην Κηφισιά για καφεδάκι!

Ο κλασικός Ελληναράς που τις πρώτες μέρες έλεγε "μου λένε να ζενώ μοντέλο αλλά εγώ δε φεύγω από παέ" .... προφανώς το "παέ" ήταν η Αθήνα και τα γκλαμουροπεριοδικά, αφού κανείς εισαγγελέας δεν τον φώναξε να τον ρωτήσει τι το θέλει το καλάζνικοφ στα όρη

Η ζωή στην Κηφισιά κυλούσε χαλαρά όταν ξαφνικά στους δρόμους εμφανίστηκε ένας νέος με μούσια κρατώντας την γκλίτσα του και φορώντας μπότες που θύμιζαν στιβάνια (αλλά δεν ήταν).

Όχι δεν είναι η νέα μόδα στα βόρεια προάστια, ούτε κάποιος χιπστεράς, είναι ο Στάθης απ' τα Βορίζια με το δεύτερο καλύτερο χόρτο της Κρήτης.
Πρόσφατα ο αγρότης-viral, που όπως όλα δείχνουν έχει μπει πια για τα καλά στην πιο… light επικαιρότητα, φωτογραφήθηκε στους δρόμους των βορείων προαστίων πίνοντας χαλαρά το καφέ του μαζί με φιλική του παρέα.

Και μπορεί κάποιοι να λένε πως τους «κυνηγούν» οι παπαράτσι, ο Στάθης όμως δεν κρύβει πως η φωτογράφιση ήταν προγραμματισμένη αφού ποζάρει κανονικά στον φωτογράφο.

Ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι πήγε για καφέ με αξεσουάρ που σίγουρα δεν του ήταν απαραίτητα στην εν λόγω περιοχή και γενικότερα στην Αθήνα. Ίσως όμως αυτό να ήταν το concept της χαλαρής φωτογράφισης.

Θαυμάστε λοιπόν…