18 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ Κ@ΛΟΣ! Πλακιωτάκης: Θα βγει ενωμένη η ΝΔ από τις εκλογές της Κυριακής

Την Κυριακή η Νέα Δημοκρατία θα διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της, με τον Γιάννη Πλακιωτάκη να καλεί τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε σήμερα ενόψει των εκλογών της Κυριακής: «Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Ολο αυτό το διάστημα κάναμε σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση σε συνεργασία με βουλευτές. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των πολιτικών αρχηγών και συμμετείχαμε στην Σύνοδο του ΕΛΚ. Μέριμνα μου ήταν να λειτουργήσω συνθετικά και ενωτικά. Η επιτυχία οφείλεται στα κομματικά στελέχη και στους φίλους της παράταξης, στην ΚΕΦΕ και στον κ.Τραγάκη. Προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε το γόητρο της ΝΔ και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Την Κυριακή η επιτυχία θα είναι να μείνει η ΝΔ ενωμένη και καλώ τα στελέχη και τους φίλους να προσέλθουν για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Να εκπληρώσουμε το χρέος μας στην ιστορία της ΝΔ».