18 Δεκεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας σε Μπουτάρη: «Εγώ δεν ξέρω κάποιον αριστερό που να θέλει το καλό της ΝΔ»

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε σήμερα την προτίμησή του στο πρόσωπο τού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.ΔΑπάντηση μέσω Twitter έδωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εξέφρασε σήμερα την προτίμησή του στο πρόσωπο τού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ.
Σε σημερινές του δηλώσεις, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε χαρακτηριστικά ότι, αν ψήφιζε για πρόεδρο της ΝΔ, θα ψήφιζε Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι με το συγκεκριμένο πρόσωπο «υπάρχει μια σύμπτωση απόψεων».

«Είναι ο πιο σοβαρός, έχει πολιτικό λόγο, αν και κουβαλάει ένα όνομα που είναι δύσκολο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει. Μιλάω σαν πολίτης, όχι σαν δήμαρχος. Όταν όμως έμαθα ότι πρέπει να κάνεις δήλωση ότι ασπάζεσαι τη ΝΔ, άλλαξα γνώμη» δήλωσε για τον κ. Μητσοτάκη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Με τον Γιάννη Μπουτάρη τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά εγώ δεν ξέρω κάποιον Αριστερό που να θέλει το καλό της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε το πρωί της Παρασκευής στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπουτάρης δήλωσε απογοητευμένος από τη ρητορική Τζιτζικώστα που «έχει λόγο πιο δεξιά και από δεξιά».