08 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ! «Επέτρεψαν» στη Γεροβασίλη να παρέμβει στο δελτίο του Mega και να πει τις παπαριές της

Μετά το σάλο που προκλήθηκε πριν από σχεδόν ένα μήνα… βγήκε στο δελτίο του Mega η Όλγα Γεροβασίλη.

«Γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;», είναι η φράση που φέρεται να ειπώθηκε από στέλεχος του Mega προς την κυβερνητική εκπρόσωπο όταν η Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό κατά την διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων  και ζήτησε να παρέμβει για να εκφράσει τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση.

Όμως, στο αποψινό δελτίο βγήκε η κυβερνητική εκπρόσωπος για να παρέμβει για τις δηλώσεις Σόιμπλε σχετικά με το ΔΝΤ.

Η απάντηση της Γεροβασίλη στις… στάμνες του Σόιμπλε

Με ειρωνικό ύφος απάντησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Το σχόλιό μου είναι βουκολικό. Πασχίζει ο κ. Σόιμπλε να κρατήσει τη στάμνα γερή, ευτυχώς…» ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Έχει κατανοήσει η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ακριβώς ποιες απόψεις εξυπηρετεί κάθε πλευρά».

Στην ερώτηση αν ο κ. Σόιμπλε εξυπηρετεί τις απόψεις περί Grexit απάντησε: «Το έχει κάνει και επισήμως αυτό, δεν χρειάζεται να το υποθέσουμε».

«Αυτές οι απόψεις έχουν ηττηθεί πάρα πολλές φορές. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και αρχίζουν και σηκώνουν στάμνες τις οποίες φροντίζουν να κρατήσουν γερές οι άλλοι» υπογράμμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο από το MEGA