08 Δεκεμβρίου 2015

Εκπληκτικό βίντεο: Καταδίωξη με πυροβολισμούς on camera

Αστυνομικός καταδιώκει με τη μηχανή του ύποπτους στους δρόμους της πόλης Ντουρμπάν - Οι σφαίρες πέφτουν βροχή ανάμεσα στους απλούς πολίτες

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία, αλλά σε ρεαλιστική version εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της πόλης Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική, όταν αστυνομικός καταδίωξε με τη μηχανή του ύποπτο αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός δεν δίστασε να βγάλει το όπλο του και να αδειάσει αρκετούς γεμιστήρες μέχρι να ανακόψει την πορεία του κόκκινου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν ύποπτοι εγκληματίες. Η καταδίωξη διεξάγεται στους στενούς δρόμους της πόλης, ενώ οι σφαίρες πέφτουν βροχή ανάμεσα στους κατοίκους, ακόμη και σε παιδιά που παρακολουθούν το όλο σκηνικό.

Μετά από έξι ολόκληρα λεπτά καταδίωξης και συνεχείς πυροβολισμούς με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο οδηγούσε τη μηχανή, ο αστυνομικός εκμεταλλεύεται την απώλεια ελέγχου της πορείας του κόκκινου οχήματος από τον οδηγό του. Τότε κατεβαίνει από τη μηχανή και αφού αλλάζει γεμιστήρα στο όπλο του τρέχοντας, καταφέρνει να συλλάβει τους ύποπτους.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με τη μοναδική καταδίωξη...