24 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ο χορός της νεαρής στην Ψαρρού άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Είναι μικρή ακόμα, αλλά με την παρουσία της βάζει κάτω πολύ μεγαλύτερες σε ηλικίες γυναίκες. Η πιτσιρίκα που θα απολαύσετε στο βίντεο βρέθηκε στο Nammos, όπου έδειξε τις ικανότητες και την δεξιοτεχνία της στον χορό.

Ο Kαμμένος μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα με κότερο [εικόνες]

Ηταν προφανώς το μόνο πράγμα που μπορούσε να τον χαλαρώσει μετά τα όσα συνέβησαν στην Κω. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την επεισοδιακή του επίσκεψη στην Κω όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι τον... υποδέχθηκαν με αβγά απέδρασε για μια βόλτα στη θάλασσα, με μικρό ανοιχτό σκάφος και τον ίδιον στο τιμόνι.

ΣΥΡΙΖΑίος τραγουδοποιός:Δεν είχαμε σχέδιο, αυτοσχεδιάσαμε, συκοφαντήσαμε αντιπάλους, αυξήσαμε την ανεργία, κλείσαμε τις Τράπεζες και και και

Εμείς κλείσαμε τις τράπεζες και αυξήσαμε την ανεργία, παραδέχεται μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδοποιός σε κείμενο που ανέβασε στην σελίδα του στο facebook

Αυτοσχεδιάσαμε στην πλάτη του ελληνικού λαού και αποτύχαμε, τονίζει σε κείμενό του, με το οποίο αιτιολογεί την απόφαση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ο τραγουδοποιός...

Ζωή και Ραχήλ καταγγέλλουν σχέση διαπλοκής Τσίπρα με «μίντια της διαπλοκής»

Βαριά κατηγορία από την πρόεδρο της Βουλής εναντίον του πρωθυπουργού: «Από καιρό ήταν έτοιμοι κάποιοι να πατήσουν το κουμπί γυρνώντας σελίδα και από ελπιδοφόρα δύναμη που ήμασταν να γίνουν το πιο ζοφερό παρόν»

Malaka Brothers Gyro: Το γυράδικο που τρέλανε το Λος Αντζελες

Θραύση κάνει το ελληνικό γυράδικο στην παραλιακή Venice της Καλιφόρνια

Πριν από έναν περίπου χρόνο ένα τεράστιο πόστερ που έγραφε πάνω “Malaka Brothers Gyro” έκανε την εμφάνισή του σε δρόμο της παραλιακής Venice του Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια. Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποια πλάκα.

Αίτηση ίδρυσης του κόμματός του κατέθεσε ο Π. Λαφαζάνης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Αίτηση ίδρυσης του κόμματός του, με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα», κατέθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Κω/λου για απλήρωτους συμβασιούχους: «Πάλι με αυτούς θα ασχολούμαστε;»-Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Με απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στους επί μήνες απλήρωτους συμβασιούχους της Βουλής, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.

Οι Κινέζοι ρίχνουν στις αγορές τα αποθεματικά των συνταξιοδοτικών ταμείων

Στην απόφαση να επιτρέψει, για πρώτη φορά στην ιστορία, στα συνταξιοδοτικά ταμεία της χώρας να επενδύουν μέρος των αποθεματικών τους - σε πρώτη φάση έως και το 30% αυτών - σε μετοχές στην κινεζική αγορά κατέληξε το κινεζικό υπουργικό συμβούλιο σε μια νέα προσπάθεια να ενισχύσει τις μετοχικές αγορές και να ανασχέσει την περαιτέρω κατακρήμνιση των τιμών των μετοχών.

Η χειρότερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο είναι η Βορειοκορεάτικη Air Koryo

Mε αεροπλάνα της δεκαετίας του 1960 και σπαρτιάτικες παροχές στον επιβάτη, η κρατική αεροπορική εταιρία της Βόρειας Κορέας είναι με διαφορά η χειρότερη στον κόσμο (όταν πετάει...)

Μπουτάρης: "Ο καρ@@λης ο Κασιδιάρης" - Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης-ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, με αφορμή της συζήτηση για τις προσφυγικές ροές που καταφτάνουν στην πόλη.

Κακλαμάνης: Οσοι πιστεύουν ότι είμαστε χαμένοι από χέρι μπορεί να εκπλαγούν

«Η ΝΔ θα παλέψει για τη νίκη μέχρι το τέλος. Όσοι πιστεύουν ότι είμαστε ήδη χαμένοι από χέρι μπορεί να εκπλαγούν» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Real Fm.

BINTEO-Σκουριές: 30 μεταλλωρύχοι ταμπουρώθηκαν σε στοά στα μεταλλεία-Η στιγμή της σύλληψης των προέδρων των μεταλλωρύχων

Οι εργαζόμενοι των μεταλλείων ζητούν να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή των εργασιών - Βρίσκονται στην στοά Ολυμπιάδα και αρνούνται να βγουν αν δεν δοθεί λύση

Τα πρώτα drones με... σειρήνα: Η ΕΛΑΣ απέκτησε 3 μη επανδρωμένα αεροσκάφη [βίντεο]

Τα πρώτα της drones απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία με στόχο να χρησιμοποιηθούν για την εποπτεία των δασών και την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, δίχως να αποκλείουν μελλοντικά διεύρυνση του πεδίου δράσης τους.

Κύλησε ο τέντζερης: Με τον Λαφαζάνη και ο γελοίος του Χατζηνικολάου

Συνάντηση με τον σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο έχει αυτή την ώρα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Ο Λαφαζάνης θα συζητήσει τη διερευνητική εντολή και με... τους αγρότες του Ορχομενού

Εκτός από πολιτικούς αρχηγούς ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας θα συναντήσει και κοινωνικούς φορείς, συνδικαλιστές, ιδιοκτήτες φορτηγών, αγρότες και κτηνοτρόφους

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ALERT! Ο ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολεί» Ζωή: Ευτελίζει τη Βουλή με μικροκομματικές σκοπιμότητες

Επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπολύει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για ευτελισμό της Βουλής, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους βουλευτές δεν θα μετέχει στις προγραμματισμένες συνεδριάσεις της ολομέλειας και των επιτροπών.

«Πόρτα» Τσίπρα στον Λαφαζάνη: Ευχαρίστως να βρεθούμε αλλά μετά τις διερευνητικές – Ολος ο διάλογος

Απέρριψε τηλεφωνικά ο Αλέξης Τσίπρας, την πρόταση του Π. Λαφαζάνη να συναντηθούν.

Στο πλαίσιο της εντολής σχηματισμού κυβέρνησης, που έλαβε σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Π. Λαφαζάνης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν. Εκείνος αρνήθηκε. Ο διάλογος που διημήφθη μεταξύ των δύο ανδρών είναι χαρακτηριστικός:

Καραγκούνης για την απίστευτη δήλωση Βούτση: Ο ΣΥΡΙΖΑ …παζαρεύει την υπογραφή του

«Εξατμίζεται η αξιοπιστία» του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Κώστα Καραγκούνη. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ζητά την προσοχή του κόσμου στην «στροφή» της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως υποστηρίζει...

ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ! Παπανδρέου, ΔΗΜΑΡ κλπ ρετάλια προσχωρούν στο ΠΑΣΟΚ-Ο Παπανδρέου ομολογεί το τέλος του κόμματος που ίδρυσε

Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο χώρο της Κεντροαριστεράς καθώς το κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά βρίσκει ανταπόκριση στη ΔΗΜΑΡ αλλά και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι Πρόεδροι των σωματείων μεταλλωρύχων - Άνοιξαν τα "μπλόκα"

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες πρόεδροι των δύο σωματείων εργαζομένων των μεταλλείων Κασσάνδρας, οι οποίοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αρναίας, μετά από επέμβαση της αστυνομίας στο μπλόκο του Στρατωνίου.

Παγκόσμιο δράμα στις αγορές και ο Τσίπρας... κάνει εκλογές! Στο -11% έκλεισε η Αθήνα

Χωρίς κυβέρνηση η χώρα μας, την ώρα που ο πλανήτης προετοιμάζεται για παγκόσμιο νομισματικό πόλεμο

Με τον πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στις χρηματαγορές και ένα νέο νομισματικό πόλεμο να βρίσκεται προ των πυλών, η Ελλάδα για ακόμη μία φορά βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Έλληνας σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Mad Max

Ο γιατρός που τον κέρδισε το Χόλιγουντ

Το σενάριο που έχει γράψει η ζωή για κάθε άνθρωπο επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα, εξελίξεις που μπορεί ποτέ κανείς να μην έχει φανταστεί. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του George Miller. Από γιατρός στην Αυστραλία βρέθηκε να είναι παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης στο Χόλιγουντ.

Τούρκος «ασθενής» στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Ελλάδα και Τουρκία, για διαφορετικούς λόγους, βυθίζονται στη δίνη μιας πολυεπίπεδηςεσωτερικής πολιτικής κρίσης. Οικονομική για την Ελλάδα, εθνοφυλετική και γεωθρησκευτική για την Τουρκία. Ενδεικτικό της εσωτερικής πολιτικής αστάθειας είναι ότι και οι δύο γειτονικές χώρες οδεύουν, κατά πάσα πιθανότητα, σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, για δεύτερη φορά μέσα στο 2015!

Μαρία Μενούνος: H βασίλισσα του E! News

Η «δικιά μας» Μαρία Μενούνος χρίζεται κεντρική παρουσιάστρια του E! News και αλλάζει κατηγορία σελεμπριτοσύνης. Από νεοεμφανιζόμενη, ενδύεται τον μανδύα της καταξίωσης και γίνεται big time star και στο Αμέρικα, με τις πρώτες ίντριγκες που συνοδεύουν το νεοαποκτηθέν της status να αναδύονται νωχελικά -καθότι Αύγουστος- μέσα από τα διαδικτυακά και μη media

Πάνω από 400.000 Αυστριακοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα το καλοκαίρι

«Παρά την κρίση 400.000 Αυστριακοί πέταξαν φέτος στα ελληνικά νησιά» γράφει σε τίτλο δημοσιεύματος της η αυστριακή εφημερίδα «Eστεραιχ», κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές και τους τουριστικούς προορισμούς των Αυστριακών.

Αλλοδαποί οι 69 από τους 78 συλληφθέντες στις Σκουριές-Δείτε τι εθνικότητας είναι οι 41!!!

Αλλοδαποί είναι οι 69 από τους 78 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, κάτα τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας εναντίον της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές. Τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός», στον Κάκκαβο, όπου κατέληξε η πορεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως μεταφέρει η Καθημερινή, η πλειοψηφία των συλληφθέντων είναι...

Εσωκομματικό (;) μήνυμα Πλεύρη: Οι δεξιοί είναι κομμάτι της Κεντροδεξιάς

Την άποψη πως οι δεξιοί είναι κομμάτι της Κεντροδεξιάς εκφράζει με ανάρτηση του στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΛΕΞΗ! Στέλιος Παππάς: Ο Αλέξης με ρώτησε πότε θα αρχίσει να ζει κανονικά...

Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην La Republicca για τις εκλογές, το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΥΜΜΑΧΟ! Και ο Μελανσόν εγκαταλείπει τον Τσίπρα -Σήμερα, τηλεδιάσκεψη με Λαφαζάνη!

Τελείωσε το ειδύλλιο Τσίπρα-Μελανσόν. Από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός υπέγραψε το μνημόνιο, ο γάλλος ηγέτης του αριστερού κόμματος τον εγκατέλειψε και στηρίζει Λαφαζάνη.

ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ! Παπαμιμίκος: Θα υπάρξει ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ -Σε πρόσωπα, ρητορική και πρακτικές

Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. προανήγγειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ηρωική κωλοτούμπα Βούτση: Γιατί να στηρίζουμε το Μνημόνιο αν δεν κυβερνάμε;

«Αν δεν τύχουμε μίας νέας έγκρισης (από το λαό) δεν είναι απαραίτητο να μετέχουμε στην υλοποίηση του προγράμματος που ψηφίσαμε, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε ή να ψηφίζουμε συγκεκριμένα μέτρα, για τα οποία έχουμε δεσμευθεί»

O Θεόδωρος Πάγκαλος με μούσι κάνει διακοπές στην Κυλλήνη - ΦΩΤΟ

Σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κυλλήνης βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές ο Θόδωρος Πάγκαλος.

ΝΤΑΞ' ΜΩΡΕ! ΑΦΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ Κ.ΛΠ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Νικολούδης: Περιττό και δαπανηρό να ερευνήσουμε τι περιέχουν οι τραπεζικές θυρίδες

Κατάλαβε κανείς τι έκανε αυτός επί 7 μήνες; Εκτός από δηλώσεις...

Περιττό και ιδιαίτερα δαπανηρό σε χρόνο και μέσα χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης το να επιχειρήσει η κυβέρνηση άνοιγμα θυρίδων και έρευνα για ανεύρεση χρημάτων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι μια τέτοια ενέργεια θα δημιουργούσε ζητήματα νομιμότητας.

Χ@ΣΜΕΝΟΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! “Θύμα” των εκλογών και η λειτουργία της ΕΡΤ

Εμπόδια στη λειτουργία της ΕΡΤ προκαλεί η διενέργεια εκλογών και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι πρόκειται να συμβεί μετά από αυτές στην κρατική τηλεόραση.

ΤΕΤΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ! Τασία και Θοδωρής δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές! Μαζί τους και η Διώτη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr το υπουργικό ζεύγος, κκ Θοδωρής Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, όπως και πολλοί άλλοι.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠ'ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ 2017; Αλεξιάδης: «Θα έχουμε και το 2016 ΕΝΦΙΑ»

«Αλλά με άλλη δομή στο εσωτερικό του», διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ο οποίος σημείωσε ακόμη ότι «δεν θα ξανανοίξει η εφαρμογή για τις 100 δόσεις»

ΚΑΛΟ! Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΤ ΣΤΑΛΙΝΕΣ για αντιδημοκρατική εκτροπή - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραλαμβάνοντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή.

Παραιτήθηκε με βαρύ "κατηγορώ" ο φυγόστρατος αιώνιος φοιτητής του ΣΥΡΙΖΑ


Ο Τάσος Κορωνάκης μίλησε για υποτίμηση του κόμματος και τόνισε πως χρειάζεται σχέδιο απεμπλοκής από τα μνημόνια

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τάσος Κορωνάκης ενώπιον της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Άδωνις: Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα σύνορα-Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε 6 μήνες θα έχουμε πάλι εκλογές

«H Νέα Δημοκρατία και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχουν τίποτα να χάσουν σ’ αυτές τις εκλογές» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

ΒΙΝΤΕΟ-Indy Car: Εξάρτημα αυτοκινήτου που συγκρούστηκε, έριξε σε κώμα άλλο οδηγό!

Ο Βρετανός Τζάστιν Γουίλσον τραυματίστηκε από εξάρτημα του αυτοκινήτου του Σαζ Καράμ μετά από ατύχημα που είχε ο τελευταίος, με αποτέλεσμα να καταλήξει, αναίσθητος, στις μπαριέρες

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΕ Η ΝΔ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ! «Κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο» η ΕΡΤ καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα

Σε καταγγελία κατά της ΕΡΤ προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα κάνοντας λόγο για αποκλεισμό της από τα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης και για απομόνωση μέσω τηλεφωνικών συνδέσεων.

ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ! ΓΗΑΦΤΟ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΝΥΜΩΝΗΑ!-Οι 10 λαοί που φλερτάρουν επιθετικά -Στην κορυφή η Ελλάδα [λίστα]

Ενα κείμενο για την ανύψωση της λίμπιντο του Έλληνα... την οποία τσάκισε η καριόλα η Μέρκελ!

Λένε ότι το φλερτ είναι στο αίμα των Ελλήνων και μια έρευνα ήρθε να αποδείξου του λόγου το αληθές. Η χώρας μας κατακτά την κορυφή σε λίστα για το πιο έντονο και επιθετικό φλερτ.

Μνημόνιο Τσίπρα -Καμμένου: 15%-20% περικοπές σε συντάξεις και επιδόματα το Σεπτέμβριο και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και κατάργηση ΕΚΑΣ

«Καταιγίδα» στο συνταξιοδοτικό φέρνει το φθινόπωρο, οπότε και θα ξεκινήσει η υλοποίηση της νέας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, αλλά και η εφαρμογή σειράς μέτρων που έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ της κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών μας και περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

Ο Ολάντ παρασημοφόρεσε τον Αλεξ Σκαρλάτος και τους ήρωες του τρένου [εικόνες]

Με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής παρασημοφόρησε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ τους τρεις αμερικανούς στρατιώτες και τον Βρετανό, που σταμάτησαν έγκαιρα τον ένοπλο στο τρένο της Thalys από Αμστερνταμ προς Παρίσι.

Στα «χακί» ντύνεται το Σεπτέμβρη ο φυγόστρατος, αιώνιος φοιτητής του ΣΥΡΙΖΑ

Στα «χακί» θα ντυθεί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης έστω και με κάποια… καθυστέρηση.

Ο 40χρονος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης αναμένεται να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την πατρίδα...

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ψεύδεται η κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ, λέει ο Λαφαζάνης

Παλαιοκομματικού τύπου προεκλογικές εξαγγελίες χρεώνει η Λαϊκή Ενότητα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη με αφορμή τις διαβεβαιώσεις του ότι το 2016 ο ΕΝΦΙΑ θα είναι πιο δίκαιος.

Süddeutsche: Το φαινόμενο «Τσίπρας» -Εχει σχέση πάθους με την εξουσία

Τι είναι ο Αλέξης Τσίπρας; Ένας αριστερός; Ένας λαϊκιστής; Ή ένας μεταρρυθμιστής; Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung κάνει λόγο για το «φαινόμενο Τσίπρας» που έχει ενσκήψει στα ελληνικά πολιτικά πράγματα και επηρεάζει και την Ευρώπη.

Ολοκληρώνεται και η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης

Ακόμη μία αμφιλεγόμενη ιδιωτικοποίηση ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες από την Πρώτη Φορά Αριστερά Κυβέρνηση αυτής της χώρας. Η Συμφωνία για τη μεταβίβαση του Αστέρα Βουλιαγμένης βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσής της.

Ο διάλογος Παυλόπουλου - Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο διάλογο που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο μπροστά στις κάμερες ανέφερε ότι τον ενημέρωσε και χθες τηλεφωνικά για την εξέλιξη που υπήρξε και ήρθε στο Προεδρικό Μέγαρο για να λήξει και τυπικά η διαδικασία.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα υποδοχή ροκ σταρ στον Βαρουφάκη... στο εξωτερικό όμως γιατί εδώ έσβησε η λάμψη

Ο Βαρουφάκης δεν μπορεί, δεν αντέχει, το έχει στο αίμα του! Θέλει πάντα να είναι στο επίκεντρο και τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από αυτόν και την παρουσία του. Και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εκείνος δίνει και τα… ρέστα του.