11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜ@ΤΟ. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ "ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ " ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ

Αντιγράφω από το ΖΟΥΓΚΛΑ .

Ένας 49χρονος από την Γκάμπια παρίστανε το μέντιουμ και εξαπατούσε ανυποψίαστους, οι οποίοι ζητούσαν τις… υπηρεσίες του καθώς επικαλούμενος πνευματικές δυνάμεις που δήθεν διέθετε, υποσχόταν την επίλυση προβλημάτων διαπροσωπικών σχέσεων.

Νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων: Μάχη κυβέρνησης-ΔΝΤ για την επικεφαλής-Ποιες είναι φαβορί

Τόσο η κυβέρνηση, όσο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν εκδηλώσει τις... προτιμήσεις τους για τα πρόσωπα που θα ήθελαν να αναλάβουν το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Όταν ο... Παπανδρέου πέτυχε τρίποντο για τον Ολυμπιακό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγλος σχολιαστής της Ευρωλίγκας έκανε ένα σαρδάμ κατά τη διάρκεια της περιγραφής του αγώνα της Λιμόζ με τον Ολυμπιακό. Μετά από ένα τρίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου αποκάλεσε τον νεαρό άσο... Παπανδρέου.

Βρέθηκε κανόνι από τη ναυμαχία του Ναυαρίνου – ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους, που δουλεύουν στην ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της Πύλου, καθώς ανακάλυψαν ένα κανόνι από την εποχή της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, σύμφωνα με το best-tv.

Παραποίησαν τη σελίδα του "Οικοδομούλη" στη Wikipedia – ΦΩΤΟ

Χάκερ μπήκαν στην σελίδα του Wikipedia για τον Βασίλη Σπανούλη και άλλαξαν το… επίθετο του αρχηγού του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2014 χάκερ είχαν μπει στην ίδια σελίδα και είχαν γράψει ότι ο Σπανούλης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

Οι καλύτερες γκάφες σε δελτία ειδήσεων για το 2015 - ΒΙΝΤΕΟ

Συχνά τα δελτία ειδήσεων δεν προσφέρουν μόνο ενημέρωση, αλλά και... άφθονο γέλιο. Σαρδάμ παρουσιαστών, απρόοπτα κατά τη διάρκεια ζωντανών συνδέσεων, που καταγράφηκαν μέσα στο 2015 θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας.

Τελικά ο κινέος που αγνοείτο και θα αγόραζε τη μισή Ελλάδα, είχε συλληφθεί

- Συνελήφθη από τις κινεζικές αρχές ο δισεκατομμυριούχος Guo Guangchang, με τις κατηγορίες που του προσάπτονται να έχουν να κάνουν με διαφθορά.
- Είναι μέτοχος της ελληνικής εταιρείας Folli - Follie, η οποία έχει "μπει" δυναμικά στην κινεζική αγορά.
- Η εταιρεία του, Fosun Group, συνεργάζονταν με την Lamda Development για την αξιοποίηση του Ελληνικού, είχε αγοράσει το Club Mediterraneo και σχεδίαζε να αγοράσει το Hilton!
- Μεγάλο το επενδυτικό ενδιαφέρον για την πώληση του ιστορικού ξενοδοχείου.
- Στην Alpha Bank ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών, με την τράπεζα να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την πώληση.

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ - ΒΙΝΤΕΟ

Το Ιράκ θα προσφύγει επισήμως στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απαιτώντας την αποχώρηση των Τούρκων κομάντο από τη Μουσούλη. Η ερώτηση πάντως Ρωσίδας δημοσιογράφου για την αμερικανική θέση προκάλεσε εκνευρισμό στον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μέχρι κι η Γερμανού κράζει τον καραγκιόζη, μετανοημένο θαυμαστή του Τσίπρα: «Αν ζούσε ο Χριστόδουλος...»

Με το θέμα του Αμβρόσιου ασχολήθηκαν και οι NaMaSte, με τη Ναταλία Γερμανού να μιλάει αρχικά για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Λιάγκας πολύ αυθόρμητα είπε ίσως αυτό που πολλοί σκέφτονται αλλά κανένας δεν τολμάει να πει. Εγώ δεν τόλμησα, ας πούμε, κότεψα. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε "ας ξεκινήσει από την Ιερά Σύνοδο"!» και στη συνέχεια να τοποθετείται στο θέμα:

Ιταλία: Απαγορεύεται η είσοδος γυναικών με μπούρκα σε νοσοκομεία

Το μέτρο θα εφαρμοστεί στην Λομβαρδία - Η απόφαση θα αφορά και σε όσους θέλουν να μπουν σε δημόσιες υπηρεσίες με κράνος και σκούφο που καλύπτει το πρόσωπο

Από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα τεθεί σε εφαρμογή μέτρο που θα απαγορεύει την είσοδο γυναικών με μπούρκα, νικάμπ, χιτζάμπ ή τσαντόρ σε νοσοκομεία και δημόσια κτίρια της Λομβαρδίας στην Ιταλία.

Ονδούρα: Τραγικό βίντεο από το σημείο της εκτέλεσης του Περάλτα

Η ανεξήγητη δολοφονία του Περάλτα και η σύζυγός του που κλαίει πάνω από το πτώμα του, είναι ένα τραγικό γεγονός που συγκλόνισε την Ονδούρα, καθώς ο ποδοσφαιριστής ψώνιζε για τη νεογέννητη κόρη του και έπεσε νεκρός από 18 σφαίρες

Στιγμιότυπα που φέρνουν κόμπο στο λαιμό, απαθανάτισαν τη Βανέσα Ολίβα, σύζυγο του διεθνούς ποδοσφαιριστή με την εθνική Ονδούρας, Μάρτιν Περάλτα, να κλαίει με λυγμούς πάνω από το, σκεπασμένο με σεντόνι, πτώμα του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος τζιχαντιστής σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ θέλουν νεκρό τον Αλ-Αντνάνι επειδή θεωρείται ο εγκέφαλος των τυφλών δολοφονικών επιθέσεων που προκάλεσαν τον θάνατο πάνω από 500 ατόμων από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα - Λόγω της χαρισματικής του προσωπικότητας, έχει αναδειχθεί στον πιο αποτελεσματικό στρατολόγο της οργάνωσης

Πάλι ο Αντώναρος πίσω απο τη διαρροή για Καραμανλή και Μειμαράκη! Ρε πρόεδρε πότε θα τον μαζέψεις;

Ο πανικός ως γνωστόν είναι κακός σύμβουλος, αλλά από το να δίνει πάλι τις διαρροές για τη στήριξη εκ νέου του Καραμανλή προς τον Βαγγέλα ο Αντώναρος, το φράγμα της

Φεγγοβολάνε ραδιενέργεια οι Έλληνες-Τους έχουν ταράξει στις αξονικές οι "καλύτεροι γιατροί του γαλαξία"

Αν και γενικά η συνολική επιβάρυνση του ελληνικού πληθυσμού από ιοντίζουσες ακτινοβολίες κινείται στα μέσα ευρωπαϊκά και παγκόσμια επίπεδα, ειδικότερα όσον αφορά τις ιατρικές εξετάσεις, η επιβάρυνση του μέσου Έλληνα είναι κατά...

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ! Τα παπαγαλάκια του Μεϊμαράκη διαρρέουν ότι τους στηρίζει ο Καραμανλής και τα βρήκαν με τον Κυριάκο

Εν τω μεταξύ ο Καραμανλής τους έχει όλους γραμμένους ειδικά τους Μεϊμαράκηδες... αλήθεια ρε Βαγγέλα αυτή η συνάντηση που θα είχες με Καραμανλή για να σου δώσει το χρίσμα γιατί δεν έγινε ποτέ αν και είπες ότι αναβλήθηκε; Κόψτε τις παρλαπίπες ρε επικοινωνιολόγοι του κ@λου και αν ο Καραμανλής σας στήριζε θα φρόντιζε να σας καλέσει στο γραφείο του και να μη σας τα λέει απ' το τηλέφωνο... Παπάρες ε παπάρες που έχετε καταστρέψει τον Βαγγέλη... 

Διαβάστε τι διαρρέουν οι ίδιοι οι Μεϊμαράκηδες (σαν περιβάλλον Καραμανλή και καλά) και πως γλύφουν τον Κυριάκο να γελάσετε:

Εννέα ημέρες πριν τις εκλογές στη Να Δημοκρατία (στις 20 Δεκεμβρίου) και οι παρασκηνιακές κινήσεις, κορυφώνονται.

Οταν ο Χάμιλτον συνάντησε τον... Μπόρατ

Δεν γλίτωσε από τον τρομερό Μπόρατ ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ήταν καλεσμένος στο talk show του Τζίμι Κίμελ και συναντήθηκε στα παρασκήνια με τον ήρωα του Σάσα Μπάρον Κόεν. Ο… ρεπόρτερ από το Καζακστάν ρώτησε τον Βρετανό πιλότο της Mercedes αν είναι «chocolate face» και όταν εκείνος του απάντησε πως ξέρει την αδερφή του, ο Μπόρατ έκανε υπαινιγμό για το...

Handelsblatt: Δύο τιτάνες Έλληνες... στις απογοητεύσεις του 2015

Στα πρόσωπα της χρονιάς, που μας πέρασε, κάνει εκτενές αφιέρωμα η Handelsblatt, επιλέγοντας πολιτικούς και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν. Ενα άλλο, όμως, κεφάλαιο αφιερώνει σε εκείνους που απογοήτευσαν περισσότερο. Μέσα σε αυτούς δύο ελληνικές παρουσίες:

Άντζελα Γκερέκου: «Το κράτος έχει δεσμεύσει την περιουσία του Τόλη»

«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες»

Η Άντζελα Γκερέκου, σε μία συνέντευξη καρδιάς, μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με το σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο και εξήγησε πώς άλλαξε η ζωή της, στην εκπομπή JoinUs και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ! Καναδάς: 46χρονος παράτησε την γυναίκα του και τα παιδιά του για να ζήσει σαν εξάχρονο κορίτσι

Ο 46χρονος ήταν 23 χρόνια παντρεμένος και είχε ήδη αποκτήσει εφτά παιδιά όταν συνειδητοποίησε πως θέλει να ξεκινήσει μια νέα ζωή σαν ένα εξάχρονο κορίτσι

Η Ελένη Μενεγάκη περιγράφει τη συνάντηση με Τσίπρα στο θέατρο του Λαζόπουλου: Ρε παιδιά, δείχνει πολύ μικρότερός μου [βίντεο]

Τις εντυπώσεις της από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο θέατρο Γκλόρια στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, στην πρωινή εκπομπή της περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το πώς ένιωσε ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την ηλικία του Πρωθυπουργού αλλά και – εμμέσως – τη δική της!

ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΠΑΣΟΚΙΛΑ!Η οικογένεια Γρηγορόπουλου καταδικάζει τη βία στο σπίτι του Λαλιώτη εις το όνομα του παιδιού της

Με μια εκτενή δήλωση, η οικογένεια Γρηγορόπουλου εκφράζει με κάθε δυνατό τρόπο, την αντίθεσή της απέναντι σε όποιον χρησιμοποιεί το όνομα του Αλέξη για να ασκεί κάθε είδους βία

Με τους όρους «έντονη διαμαρτυρία» και «απερίφραστη αντίθεση», η οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου πήρε θέση, καταδικάζοντας με κάθε τρόπο τη βία που ασκείται από κάποιους, στο όνομα του παιδιού τους.

Wikipedia: Φαρσέρ... πέθαναν τη Δέσποινα Βανδή

Αναζητώντας κάποιος στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια στοιχεία για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, δίπλα από την ημερομηνία γέννησής της, θα δει και την ημερομηνία του... θανάτου της

Τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, κάποιοι θέλησαν να «παίξουν» με το Wikipedia και αποφάσισαν να την… πεθάνουν, συμπληρώνοντας στο βιογραφικό της την ημερομηνία θανάτου της.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ! «Πήγαινε-έλα» του εγγράφου που θέτει σε αργία τον Μπέο

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιδοθεί η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου που έχει υπογραφεί από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλία Τσέλιγκα στις 2 Δεκεμβρίου. Οι προσπάθειες των ΕΛΤΑ να επιδώσουν το έγγραφο χθες και σήμερα απέβησαν άκαρπες καθώς, όπως ισχυρίστηκαν στο Δήμο Βόλου, έλειπε η αρμόδια υπάλληλος παραλαβής της αλληλογραφίας!

Νέα αποτυχία – Τζάμπα οι αυξήσεις στα τσιγάρα!

«Κάθε φορά που αυξάνουμε τη φορολογία στα καπνικά προϊόντα, χάνουμε περισσότερους φόρους από ό,τι εισπράττουμε». Αυτό ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Απειλεί ο «βαρόνος» των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» τους τζιχαντιστές;

Θέλει ο υπ’αριθμόν ένα καταζητούμενος του Μεξικό, Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν, να εξοντώσει το Ισλαμικό Κράτος επειδή του καταστρέφει το καρτέλ; - Πώς μία φάρσα έκανε το γύρο του κόσμου

Η διεθνής συμμαχία με επικεφαλής τις ΗΠΑ, οι αεροπορικές επιδρομές των ρωσικών μαχητικών, τα βομβαρδιστικά από Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία δεν έχουν ακόμα καταφέρει να εξοντώσουν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΖΩΑ (κλεμένο από Λεβέντη)! Και νέο ψαλίδι στο επίδομα πετρελαίου-Έβαλαν κρυφό "κόφτη" στην εγκύκλιο

Προβλέπεται αυτόματος... «κόφτης» στο επίδομα, αν διαπιστωθεί υπέρβαση της δαπάνης, σε κάποια φάση εκταμίευσης των πληρωμών - Τι λέει η εγκύκλιος, τι εννοεί και τι... δεν λέει

Όποιος πρόλαβε το... επίδομα είδε»! Μία «ύποπτη διατύπωση» φαίνεται  να κρύβει τη νέα παγίδα για τους χαμηλόμισθους δικαιούχους του «ψαλιδισμένου» επιδόματος πετρελαίου, η εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Έβρος: Αγρότες επιτέθηκαν στον Σγουρίδη-Τον έσωσε η Αστυνομία απ' το λιντσάρισμα

[Μες στην αναμπουμπούλα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και η Κόλλια-Τσαρούχα]

Τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, ωστόσο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκεται ακόμη έξω από το κλειστό γυμναστήριο Φερών

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στις Φέρες Έβρου όταν κατά τη διάρκεια του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών αγρότες επιτέθηκαν στον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών.

ΕΓΓΡΑΦΟ! ΡΟΜΠΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Μουζάλας-Τόσκας παρακαλάνε Αβραμό να μεσολαβήσει για να μη μας πετάξουν από τη Σένγκεν

«Η ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων εντός της Ζώνης Σένγκεν αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της ευρωπαϊκής ιθαγένειας (άρθρα 20 και 21, η Συνθήκη της Λισαβόνας). Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να γίνουν προσπάθειες, προκειμένου να διαφυλαχθεί αυτή η θεμελιώδης αρχή, που αποτελεί μέρος της ταυτότητάς μας ως Ένωση» επισημαίνουν σε κοινή επιστολή τους

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Στο Ελληνικό ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τις εγκαταστάσεις για τους πρόσφυγες στο Ελληνικό επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή του.

Ο λόγος της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη είναι για να κάνει αυτοψία στον χώρο του Ελληνικού. Εκεί όπου έχουν στηθεί σκηνές για τους πρόσφυγες.

Διπλό «άδειασμα» Τσίπρα από Μουζάλα για τους μετανάστες

Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής «άδειασε» δις τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τόσο για τις αντιδράσεις των δημάρχων της νότιας Αττικής όσο και για το αν υπάρχει ιδεολογική βάση στους χαρακτηρισμούς «παράνομος» ή «παράτυπος» μετανάστης - Παραδέχτηκε ότι περνούν και τρομοκράτες μαζί με τα κύματα μεταναστών και προσφύγων

Γελάει ο Άδωνις με την απάντηση του ΥΠΟΙΚ για την αγγελία της ΓΓΔΕ στους FT

Εμπρόθεσμα είχε καταχωρηθεί η αγγελία για την προκήρυξη της θέσης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων στον ξένο Τύπο ( Financial Times, Economist, Wall Street Journal) επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών με αφορμή δηλώσεις και δημοσιεύματα σχετικά με «εκπρόθεσμη» καταχώρηση της αγγελίας.

Δημοσκόπηση «Interview» στη Θεσσαλονίκη: Το 64% υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης

Υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης τάσσεται το 64% των Θεσσαλονικέων, σύμφωνα με δημοσκόπηση σε δείγμα 605 ατόμων στο πολεοδομικό συγκρότημα, που έγινε το Νοέμβριο από την εταιρεία «Interview», και τα αποτελέσματά της δημοσιεύονται στο "Πολιτικό Ημερολόγιο-Ατζέντα Θεσσαλονίκης" του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα "Μακεδονία" την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Απάντηση από ΕΚΑΒ στην Ανδριάννα Παρασκευοπούλου για το ατύχημά της

Μετά τις αιτιάσεις της τραυματία ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε μιάμιση ώρα.

Διευκρινίσεις δίνει το ΕΚΑΒ αναφορικά με το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η δημοσιογράφος κυρία Ανδριάννα Παρασκευοπούλου και τον χρόνο άφιξης του οχήματος στο σημείο του συμβάντος, μετά τις αιτιάσεις της τραυματία ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε μιάμιση ώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Κύπρια βουλευτής Να αυξηθεί ο μισθός μας, έχουμε και κομμωτήριο

Η βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου παραπονέθηκε σε συνέντευξή της ότι ο μισθός των 4.330 ευρώ δεν είναι αρκετός επικαλούμενη τα πολλά χρήματα που πρέπει να ξοδεύει μία γυναίκα βουλευτής για την περιποίηση των μαλλιών της

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑ; ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ; Κασιδιάρης; Να πάει ο ηλίθιος ο Τσίπρας και ο Μουζάλας να κάνουν παρέα στους Πακιστανούς στο Ταε Κβο Ντό

«Ντροπή σου. Αυτά τα κάνεις για το youtube» του είπε από την πλευρά των υπουργικών εδράνων ο κ. Νίκος Ξυδάκης

Σε ναζιστικό σόου επιχείρησε να μετατρέψει ο Ηλίας Κασιδιάρης την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το προσφυγικό, βαλλόντας με  χυδαίες εκφράσεις κατά πάντων.

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! 2000-2015: Οι καλύτεροι και χειρότεροι πρωθυπουργοί για τις Τράπεζες

Οι τράπεζες διαδραματίζουν παραδοσιακά καθοριστικό ρόλο στην οικονομική ζωή της Ελλάδας ενώ συνδέονται και με την οικονομική της κρίση, τόσο μέσω του ρόλου τους στη διαδρομή προς αυτήν όσο και εξαιτίας του κόστους διάσωσης τους μετά το ξέσπασμα της, το οποίο ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι τοπ 10 κλέφτες στην ελληνική μουσική βιομηχανία

Στην τέχνη και στη μουσική φυσικά, δεν υπάρχει παρθενογένεση. Αυτό είναι γνωστό εδώ και αιώνες.
Παρόλα αυτά, όταν δανείζεται κανείς μια μελωδία, ένα "πέρασμα", ένα σόλο, μία "λούπα", καλό είναι να κάνει και μια αναφορά στον άνθρωπο εκείνο που διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα. Ακόμα κι αν μιλάμε για απόδοση "φόρου τιμής".

Τρελό «ξύλο» Φαήλου στο λαμόγιο την Ακρίτα: «Έπαιρνε επίδομα άγαμης θυγατέρας στον 3ο γάμο μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση...»

Μαρή βλαμμένη αφού είσαι από τα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας (αναλογικά βέβαια, αφού τόσα μπορούσες να φας και τόσα έφαγες) τι θες και τα βάζεις με τον Φαήλο; Δεν ξέρεις ότι θα σε κάνει ρόμπα;

Πολλοί το είδαν λίγοι το συνέδεσαν με πρόσωπα. Ο Φαήλος Κρανιδιώτής στο χειμαρρώδη λόγο του στην εκπομπή «The 2night Show» δεν άφησε ...παραπονεμένη ούτε την Έλενα Ακρίτα...

Πάγκαλος: «Όταν δεν είσαι τίποτα και καμαρώνεις γιατί έγινες στα 40 Πρωθυπουργός είσαι απλώς ψώνιο»

«Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση»«Όταν δεν είσαι τίποτα και καμαρώνεις γιατί έγινες στα 40 Πρωθυπουργός είσαι απλώς ψώνιο», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα στην Βουλή περί οίησης.

Ξύλο στην oυκρανική βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο oυκρανικό Κοινοβούλιο την Παρασκευή. Τα αίματα άναψαν  καθώς κόμματα της αντιπολίτευσης και συνδικάτα ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης του Arseniiy Yatsenyuk. Όπως θα δείτε στο βίντεο, βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Μητσοτάκης και Γεωργιάδης υπογράφουν κοινή ερώτηση για τους αγρότες


[Θεωρήστε σίγουρο ότι ο Αυγενάκης θα απευθύνθηκε και στον Μεϊμαράκη... αλλά ο Βαγγέλας δεν ασχολείται με παρακατιανούς ναούμ]

Κοινό κείμενο υπέγραψαν οι διεκδικητές του «γαλάζιου» θρόνου μετά από πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη - « Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι της ενιαίας ενίσχυσης, που έμειναν αδίκως, εκτός πληρωμών, την προκαταβολή που δικαιούνται;» ρωτούν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Γερμανία: «Πρόσφυγες», η λέξη της χρονιάς για το 2015 - Σε ποια θέση είναι το «Grexit»

Η λέξη της χρονιάς επιλέχθηκε από περίπου 2.500 λέξεις και εκφράσεις που σημάδεψαν τον δημόσιο λόγο τη χρονιά αυτή - Από τις λέξεις της υπόλοιπης επικαιρότητας που κυριάρχησαν στη δημόσια σφαίρα, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η έκφραση «Je suis Charlie»

Μιχελογιαννάκης κατά κάφρου Πολάκη: Δεν πρέπει οι πολιτικοί να έχουμε υπεροπτικές συμπεριφορές

Αποστάσεις πήρε ο συντοπίτης και συνάδελφος στο ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Ακόμα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Κρητικός στην καταγωγή Γιάννης Μιχελογιαννάκης κατέκρινε την στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, παίρνοντας αποστάσεις από όσα συνέβησαν χθες, κατά την συνέντευξη τύπου στο υπουργείο.

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΠΟ@ΣΤΗΣ! Το φλερτ του βουλευτή στη δημοσιογράφο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Που να το περίμεναν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Τι νέα;» πως ο γνωστός βουλευτής θα ξεκινούσε στενό… μαρκάρισμα προς την όμορφη δημοσιογράφο. Όλα ξεκίνησαν όταν την ρώτησαν αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, με τον βουλευτή να κάνει… καίριες ερωτήσεις.

Άδωνις Γεωργιάδης: Μην αφήσεις ανυπεράσπιστες τις ιδέες σου!

Να προκαλέσει ρήγμα στο κατεστημένο και τους μηχανισμούς με την μαζική προσέλευσή του στις κάλπες το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου, ζητά από τον λαό της Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνις Γεωργιάδης σε νέο μήνυμά του.

ΣΑΤΑΝΙΚΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! Πούτιν: Όποιος απειλεί τις δυνάμεις μας στη Συρία θα καταστρέφεται άμεσα

Έδωσε εντολή στον ρωσικό στρατό να δράσει με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο στη Συρία

Όποιος απειλεί τις ρωσικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν στη Συρία, πρέπει να καταστρέφεται αμέσως, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

ΜΠΑ; ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ; Frontex: Οι αφίξεις προσφύγων στην Ελλάδα μειώθηκαν τον Νοέμβριο

Ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που έφθασε στην Ελλάδα μειώθηκε σημαντικά τον Νοέμβριο, με πιθανόν λιγότερους από 100.000 ανθρώπους να έχουν καταγραφεί από την ευρωπαϊκή υπηρεσία των συνόρων, λιγότεροι από τους μισούς που έφθασαν τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος της Frontex.

ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ 75% ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! Σχεδόν 1.900 κρατούμενοι αποφυλάκισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρές αντιδράσεις σε δικαστικούς κύκλους προκαλεί το γεγονός ότι κρατούμενοι με ποινές ακόμα και πάνω από 10 χρόνια για ληστείες και ναρκωτικά, αποφυλακίζονται τους τελευταίους οκτώ μήνες που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Μέχρι σήμερα έχουν βγει από τις φυλακές περίπου 1.900 κρατούμενοι και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του Απριλίου του 2016 που θα έχει ισχύ ο νόμος ο αριθμός θα ανέβει στα 3.000 άτομα.

Ο Τσίπρας άνοιξε πόλεμο με τις δημοτικές αρχές για τους μετανάστες -Τι του απαντάει ο Παπανικολάου

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ δημάρχων της Νότιας Αθήνας και της κυβέρνησης με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει τους μετανάστες από την Ειδομένη στο Ελληνικό.

Οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης έκαναν το αυτονόητο με επιστολή τους στον αρμόδιο υπουργό. Ζητούσαν ενημέρωση για τα σχέδιο της κυβέρνησης και έθεταν ζητήματα ασφαλείας και δημόσιας υγιεινής.
Ωστόσο η απάντηση...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! Τουρκία σε Ρωσία: Ηρεμία, η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη

Η Τουρκία απευθύνει έκκληση στη Ρωσία για ηρεμία, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ωστόσο η υπομονή της Άγκυρας δεν είναι ανεξάντλητη, υπογράμμισε ο ίδιος.

Νέο βίντεο φρίκης: Τζιχαντιστές κρέμασαν «προδότη» ανάποδα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Το σκηνοθετημένο αλά Χόλιγουντ βίντεο περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια φρίκης στην εκτέλεση του άντρα - Είναι μήνυμα στην Τυνησία, λένε οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους - ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ελληνικός Χρυσός ΑΕ : Δεν τίθεται θέμα ανάκτησης των 15,3 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο- Έχουν καταβληθεί από το 2014

«Η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, κατά πάγια αρχή της, σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, είτε αυτές εκδίδονται σε εθνικό επίπεδο, είτε σε ευρωπαϊκό, ωστόσο δεν τίθεται κανένα θέμα ανάκτησης χρημάτων από το Ελληνικό Δημόσιο καθώς αυτά έχουν καταβληθεί και με τους τόκους από το 2014» επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.