20 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ Τσίπρα – Καμμένου με την πρωτοφανή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

[Όποιος κι αν βγει αρχηγός σήμερα η ΝΔ και ο κόσμος της κέρδισε... βλέπεις Βαγγέλη γιατί είναι καλύτερα να συμμετέχει ο κόσμος, παρα να τρέχουν να κάνουν την καλύτερη συναλλαγή, σε σκοτεινούς διαδρόμους, μερικές χιλιάδες σύνεδροι;]

Η σημερινή απρόσμενη, μαζική όσο και πρωτοφανής συμμετοχή (σε σχέση με όσα προηγήθηκαν) μελών και φίλων της ΝΔ στις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές, αποτελεί το πρώτο σοβαρό δείγμα πως μετά από 8 μήνες πολιτικής απάθειας και αφασίας, η Ελληνική κοινωνία είναι αποφασισμένη – επιτέλους – να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ραχήλ κατά Λαζόπουλου: «Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε για τα τρία εκ…

… που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από χρόνια να έχει στο όνομά του ή σε όνομα της οικογενείας του».

Θέση στην κόντρα μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Άδωνι Γεωργιάδη πήρε η Ραχήλ Μακρή, η οποία μίλησε κατά του ηθοποιού και έκανε λόγο για τα τρία εκατομμύρια που κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν, πριν από χρόνια, πως βρέθηκαν σε λογαριασμούς του.

Ψόφησαν και τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή στις εκλογές ΝΔ

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι του Twitter εκμεταλλεύτηκαν την παράταση για να κλείσουν οι κάλπες και έβγαλαν τον πόνο και την πίκρα που έφαγαν σήμερα όλη μέρα, βλέποντας τον πανικό στις κάλπες της ΝΔ.

Όλα τα λεφτά ο ηλίθιος που λέει για τα προφυλακτικά... και ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα τον Ιούλιο.... Δείτε ενδεικτικά tweets ΣΥΡΙΖΑίων που τους έχει φτάσει το σκ@τό στην κάλτσα:

"Καρφί" του Νικολόπουλου στον Τσίπρα για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ

Ένα tweet με υπονοούμενα για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος έγραψε:

ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! ΝΔ: Άρχισε η καταμέτρηση - Ψήφιζαν και μετά τις 8μμ όπου υπήρχε μεγάλη προσέλευση!

Έφαγαν το πρώτο χαστούκι όταν οι υποψήφιοι και οι οπαδοί δεν μαλλιοτραβήχτηκαν... δάγκωσαν το κα@λί τους όταν το σύστημα δεν έπεσε και οι εκλογές έγιναν κανονικά.... το ότι ψήφισαν πάνω από 400.000 κόσμος δεν το άντεξαν όμως... ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ!

Δείτε τι γράφουν στον Ευαγγελάτο:

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί μετά και το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου.

Ουρές και στη Θεσσαλονίκη για τις εκλογές της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη της Νέας Δημοκρατίας περιμένουν στην ουρά, στο πρώτο εκλογικό κέντρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ψηφίσουν για πρόεδρο του κόμματος.

Μεγάλη προσέλευση και στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου - ΦΩΤΟ

Μεγάλη είναι η προσέλευση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στο εκλογικό τμήμα που έχει στηθεί στο Λονδίνο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που έχει αναρτηθεί στο Twitter, φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στο Λονδίνο περιμένουν στην ουρά για να ψηφίσουν τον νέο Πρόεδρο του κόμματος. 

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Επικοινωνιακά παιχνίδια από τα επιτελεία Τσίπρα και Καραμανλή με το περίφημο τηλεφώνημα

Το ξαναλέω γιατί μάλλον δεν το έχει καταλάβει: Αν ο Καραμανλής φαντάζεται ότι ο κόσμος τον περιμένει να επιστρέψει με ξεφτίλες Αντώναρο ή Στυλιανίδη και όλους όσους γλύφουν τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργός του οποίου σήμερα δήλωσε πως πρέπει να βγουν απ'τα βιβλία ιστορίας οι εθνικές αναφορές, είναι βαθιά νυχτωμένος... Αυτό!

Οι επιδιώξεις του καραμανλικού στρατοπέδου και γιατί συμμετείχε ασμένως το Μέγαρο Μαξίμου - Αβέβαιο εάν μπορεί να υπάρξει συνέχεια σε αυτή την ιδιόμορφη πολιτική σχέση

Μετά το δημόσιο έντονο φλερτ ανάμεσα στους καραμανλικούς και τον Αλέξη Τσίπρα, η αποκάλυψη ότι ο πρώην και ο νυν πρωθυπουργός είχαν δραματική τηλεφωνική επικοινωνία στην πιο κρίσιμη καμπή των διαπραγματεύσεων του καλοκαιριού με τους δανειστές, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό.

Με σχολικά, νεκροφόρες και... Ρωσίδες συνοδούς φτάνουν στα τουρκικά παράλια οι μετανάστες που περνούν απέναντι!

Ψηλά στη λίστα της τουρκικής μαφίας που περνάει μετανάστες στα ελληνικά νησιά, ο Οσμάν αποκαλύπτει πώς λειτουργεί το κύκλωμα - Με σχολικά, Ρωσίδες συνοδούς ως «βιτρίνα» ή ακόμα και... νεκροφόρες φτάνουν μέχρι τα τουρκικά παράλια όσοι θέλουν να περάσουν απέναντι

Δικαστής του ΣτΕ προσφεύγει στο ΣτΕ κατά της προαγωγής συναδέλφου του -Δεν τηρήθηκε η επετηρίδα

Μετά την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου όπου ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια των δικαστών για τις πρόσφατες προαγωγές, άρχισαν τα...όργανα και από την πλευρά των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου πληρώθηκαν οι θέσεις του προέδρου και τεσσάρων αντιπροέδρων.

Αποχώρηση κορυφαίου δημοσιογράφου του Mega μετά από 25 χρόνια!

Ο Γιώργος Σαραντάκος, ο πολύπειρος ρεπόρτερ, ο πλέον εμβληματικός της ιδιωτικής τηλεόρασης, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα πίσω του μη αποδεχόμενος νέα μείωση του μισθού του. Ήταν στο κανάλι 25 χρόνια και είχε καλύψει όλα τα μεγάλα γεγονότα -από φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες) μέχρι τα θέματα της καθημαγμένης αγοράς, την πενταετία της μεγάλης κρίσης.

Εκλογές ΝΔ: Αντίστροφη μέτρηση - Άρχισε η καταμέτρηση

Αγωνία για τα αποτελέσματα, ικανοποίηση για την εντυπωσιακή συμμετοχή - Έκλεισαν οι κάλπες στα εκλογικά τμήματα στα οποία δεν υπήρχαν ουρές

Η αγωνία για τα αποτελέσματα διαδέχεται την ικανοποίηση για την εντυπωσιακή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Νέα Ρεπούση» η Σία: Ζητά σχολικά βιβλία Ιστορίας χωρίς εθνικές αναφορές

Δηλ. να μαθαίνουμε την ιστορία των άλλων λαών...

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας θέλει να αλλάξουν τα σχολικά συγγράμματα χωρίς τη χρήση «εθνόμετρου» και να μετατραπούν σε γνωμοδοτικά τα συμβούλια στα ΑΕΙ - Πώς συνδέει τη Μικρασιατική καταστροφή με το προσφυγικό

Απίστευτο: Κάθε δέκα λεπτά ψηφίζουν 6.000!

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με την ψηφοφορία στην Νέα Δημοκρατία δεν έχει προηγούμενο.

Αφού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα ήδη έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 250.000 ψηφοφόροι, ενώ με βάση την εικόνα που έχει η NΔ από την Vodafone κάθε 10 λεπτά ψηφίζουν 6.000 επιπλέον ψηφοφόροι!


Πρόβλημα ξανά στη διαδικασία των εκλογών στη ΝΔ

Η αναπάντεχη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, έφερε νέα προβλήματα. Οι ατελείωτες ουρές που δημιουργήθηκαν σε πολλά εκλογικά κέντρα, έφεραν

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ! Και παίρνει και κανείς χαμπάρι όταν τα κρύβουν μεσ' στην «ανθρωπιστική κρίση»

Δείτε ένα από τα κορυφαία ρουσφέτια που θα πέρναγαν μέσα στο δήθεν "παράλληλο πρόγραμμα" που κατάπιαν αμάσητο...

Πανικός στα εκλογικά κέντρα της ΝΔ-Παράταση ως τις 8μμ-Πάνω από 200.000 έχουν ψηφίσει

Το στοίχημα της συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές φαίνεται να κερδίζει η Νέα Δημοκρατία, καθώς από το πρωί προσέρχονται στις κάλπες χιλιάδες πολίτες.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Βρήκαν βόμβα σε αεροσκάφος της Air France με προορισμό το Παρίσι!

Έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κένυα - Πρόκειται για ένα Boeing 777 το οποίο μετέφερε 459 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα - Η συσκευή εντοπίστηκε σε τουαλέτα - Ανακρίνονται έξι «ύποπτοι» επιβάτες

40 λεπτά περίμενε στην ουρά ο Μητσοτάκης - Μεϊμαράκης: Ο μεγάλος νικητής είναι η ΝΔ

Πάνω από 40 λεπτά περίμενε στην ουρά έξω από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαμαράς: Ενότητα για να τελειώσουμε με τους ανίκανους που κυβερνούν - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη αναφορά στην ενότητα που θα πρέπει να υπάρξει την επόμενη μέρα στην κεντροδεξιά παράταξη έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ

Τατσόπουλος: Η απόδειξη ότι ο Τσίπρας και οι γύρω του είναι ηλίθιοι

Δείτε τι έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος βλέποντας το ντοκιμαντερ του Πολ Μέισον:

«Γλέντι» Άδωνι: «Να το σαλιώσω σαν τον Τσίπρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου εξελίσσονται χωρίς προβλήματα. Ο υποψήφιος πρόεδρος, Άδωνις Γεωργιάδης, ψήφισε στο Περιστέρι και είχε... κέφια.

Οι κάλπες αυτή τη φορά άνοιξαν... κανονικά στις 07:00 το πρωί για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής, με το τεχνικό κομμάτι να μην παρουσιάζει προβλήματα.

Για γέλια και για κλάματα ο Βίτσας: Παράλληλο πρόγραμμα και συμφωνία είναι… ενιαία (Video)

“Το παράλληλο πρόγραμμα και η συμφωνία που έχουμε κάνει συγκροτούν ένα ενιαίο πρόγραμμα το οποίο πρέπει να το προχωρήσεις” δήλωσε ο  αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας  Δημήτρης Βίτσας.

ΦΑΠΕΣ! Νταβούτογλου: Ας αφήσει ο Πούτιν τη σοβιετική προπαγάνδα - Δεν τον παίρνουμε σοβαρά

«Πιθανόν να πρόκειται για κατάλοιπο από τις παλιές του ημέρες στην KGB»... κάρφωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός τον Ρώσο πρόεδρο για τη δήλωση: «Αν η Τουρκία αποφάσισε να γλείψει τους Αμερικανούς σε ένα σημείο, δικό της πρόβλημα»

Πολυθρόνα για τέσσερις στη ΝΔ…

Η εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ δεν θα επηρεάσει, όπως είναι απολύτως προφανές και αναμενόμενο, μόνο την πορεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα συνολικά στο πολιτικό σκηνικό, εξ’ ου και το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ! Η αυτοκριτική Τσίπρα και το «καρφί» του Βαρουφάκη

Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης δεν ήταν τελικά αποτελεσματικές. «Νομίζω ότι χάσαμε χρόνο και στο τέλος ξεμείναμε από δύναμη και βρεθήκαμε χωρίς χρήματα. Αν το ξέραμε αυτό θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο θαρραλέες αποφάσεις στην αρχή», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ: Επεισοδιακή η «Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα

Ομάδες ατόμων προπηλάκισαν λεκτικά πολίτες που ήθελαν να ψωνίσουν από τα ανοικτά καταστήματα

Πλήθος κόσμου κατέβηκε στην αγορά της Γλυφάδας το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο της «Κόκκινης Νύχτας» που διοργάνωσε ο δήμος, με ανοιχτά καταστήματα ως τις 12 το βράδυ.

Αδωνις: Η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

«Από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι για να φτιάξουμε μια παράταξη ισχυρή» διαμήνυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔΣε εκλογικό κέντρο του Περιστερίου ψήφισε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Καραμανλή: Θα ήθελα τον Κώστα Καραμανλή ανά πάσα στιγμή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεκτίμητο πολιτικό κεφάλαιο χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή, η Άννα Καραμανλή, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της Realnews που κυκλοφορεί με τίτλο "Έρχεται;" και αναφέρεται στα σενάρια επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γίνεται... Rocky Balboa! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής, για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Τι σχέση έχει όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον... Rocky Balboa;

Το... τρέξιμο θα απαντούσε ο ίδιος ο υποχήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Με ένα tweet, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισυνάπτει ένα βίντεο με μία σκηνή από το Rocky ΙΙ.

Με τη σύζυγo στο πλευρό του ψήφισε ο Καραμανλής - ΒΙΝΤΕΟ

Στο παλαιό κτίριο του δήμου Θεσσαλονίκης ψήφισε το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Μαζί με τον κ. Καραμανλή ήταν και η σύζυγός του Νατάσσα Παζαϊτη.

Μαζική η προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ

Χωρίς προβλήματα εξελίσσονται οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή από τα επιτελεία των υποψηφίων κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, καθώς στις 12:00 είχαν ψηφίσει 110.000 άτομα.

20 ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο διάλογος Τσίπρα - Καραμανλή

Η συνομιλία έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες στις 11 Ιουλίου τα ξημερώματα - Προηγήθηκε συνομιλία Καραμανλή - Παυλόπουλου

Ένα νέο σενάριο για την συνομιλία Τσίπρα - Καραμανλή το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ! Τα μυστικά της προσέγγισης Ερντογάν-Νετανιάχου. Τι σημαίνει για Ελλάδα και Κύπρο

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του γεωπολιτικού παιγνιδιού στην Μέση Ανατολή, στο οποίο πλέον έχουν εμπλακεί στρατιωτικά και όλες οι μεγάλες δυνάμεις, η προσπάθεια επαναπροσέγγισης Τουρκίας-Ισραήλ δικαιολογημένα αντιμετωπίζεται με προβληματισμό, καθώς παρά τα ενθουσιώδη σχόλια όλων όσων βλέπουν ήδη το ισραηλινό φυσικό αέριο να φθάνει στην Τουρκία, απομένει ακόμη πολύς δρόμος για την πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων των δυο χωρών.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥ ΟΛΑ! Εκτάκτως για… δάνειο χθες ο Τσίπρας

Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Μπέτυ Μπαζιάνα, επέλεξε το θέατρο για την έξοδο του.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ Η ΤΡΟΪΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ! ΞΥΔΑΚΙ! Αντίδραση Μαξίμου: Είμαστε περίεργοι τι θα γράφουν μεθαύριο

Την δική τους, ειρωνική, απάντηση στους κύκλους των δανειστών και στα περί νέων μέτρων δίνουν οι… κύκλοι της κυβέρνησης, μετά τα όσα διέρρευσαν περί «τρύπιου» προϋπολογισμού.

Οι Χριστιανοί πρόσφυγες στην Τουρκία κρύβουν το θρήσκευμά τους

Τεράστιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περίπου 45.000 Σύροι πρόσφυγες που είναι Χριστιανοί στο θρήσκευμα και έχουν βρει προσωρινά άσυλο στην Τουρκία, καθώς συναντούν τέτοιες εχθρότητες που αναγκάζονται να κρύβουν πού πιστεύουν.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 20-12-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Η Γερμανία στέλνει 179 αστυνομικούς στην Ελλάδα

Θα «υπηρετήσουν» για δύο μήνες, από Ιανουάριο έως Μάρτιο, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Frontex

Με 179 αστυνομικούς θα ενισχύσει η Γερμανία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο την δύναμη της FRONTEX που επιχειρεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.

Νέα Δημοκρατία: Διευκρινίσεις για τα εκλογικά τμήματα

Διευκρινίσεις σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών για τα εκλογικά τμήματα στα οποία μπορούν να ψηφίσουν σήμερα, δίνει η Νέα Δημοκρατία.