25 Δεκεμβρίου 2015

Laure Boulleau: Η κούκλα της Παρί Σεν Ζερμέν! (pics)

Αμυντικός για... φίλημα! Η Laure Boulleau αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα σας κερδίσει με την ομορφιά της!

ΦΩΤΟ-Ενοχλήθηκε ο Χατζηνικολάου επειδή τον ξεβράκωσε ο Μπογδάνος

Την αίσθηση που έχουν όσοι ακούνε το σταθμό των Χατζηνικολάου-Κουρήδων έχει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και έκανε το λάθος να τη δημοσιοποιήσει στο Twitter όπου έγραψε ότι ο REAL είναι ΣΥΡΙΖΑ και "ΟΧΙ" ... αμέσως πετάχτηκε ο ενοχλημένος Χατζηνικολάου να του πει...

Ξεκαρδιστικό video από τον ΠΑΟΚ! Μαθήματα ελληνικών και... σόου Χαρίση

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του “δικεφάλου του Βορρά” στάθηκαν απέναντι από την κάμερα του PAOK TV για να στείλουν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο, αλλά στα γυρίσματα έπεσε πολύ γέλιο...

Μικρός Καραμανλής: Δεν υπάρχει “ειδύλλιο” του καραμανλισμού με τον Αλέξη Τσίπρα

“Το DNA της Νέας Δημοκρατίας είναι καραμανλικό…εξ ορισμού, αφού ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ο ιδρυτής μας”, δηλώνει ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews.

Εφτασαν τους 8.000 οι λάθρο στην Μυτιλήνη

Σχεδόν 6.000 μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται στους χώρους του Κέντρου Καταγραφής και πιστοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου και περισσότεροι από 1500 στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο Μαστοράκης με αφορμή το θάνατο του Λυγίζου κάνει ρόμπα τους αριστερούς του κ@λου

[Το κείμενο που έγραψε για το θάνατο του επί χρόνια συνεργάτη του ο Νίκος Μαστοράκης το συνοδεύει με ένα βίντεο από πρωτοχρωνιάτικο σόου για την τότε ΕΙΡΤ το οποίο παρουσιάζουν οι Λυγίζος και Λιβανού. Στο σόου παρουσιάζονταν οι επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς και τραγουδούν μεταξύ άλλων οι αριστεροί του κ@λου, Μαρίζα Κοχ (σβήνω την Κοχ γιατί έμαθα ότι είναι φόλα δεξιά, άσχετα αν τραγουδούσε τα κομμουνιστοτράγουδα του Θεοδωράκη), Νταλάρας, Γαλάνη... Το σόου στο οποίο συμμετέχουν οι αριστεροί, αντιστασιακοί κατά της χούντας καλλιτέχνες είναι για την Πρωτοχρονιά του 1973, δηλ. επί χούντας... πρώτη μούρη η Μαρίζα επί χούντας πρώτη μούρη και μετά τη χούντα σαν αριστερή...]

Ο ηθοποιός παρουσιαστής Ντάνος Λυγίζος «έφυγε» από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων έπειτα από μάχη που  έδινε με ιδιαίτερα επιθετική ασθένεια. O 76χρονος είχε εγκαταλείψει τη Στέγη Ηλικιωμένων και εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με δύσπνοια και η επιβαρημένη του κατάσταση δεν επέτρεπε δραστική φαρμακευτική θεραπεία.

ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Ο Ερντογάν έσωσε άνδρα από την αυτοκτονία!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το απίσυετο περιστατικό στη γέφυρα του Βοσπόρου - Με κλάματα ο επίδοξος αυτόχειρας φίλησε το χέρι του Τούρκου προέδρου

Σε κάθε ευκαιρία παρουσιάζει το προφίλ του ισχυρού, δυναμικού, αδίστακτου πολιτικού άνδρα, όμως, ακόμα και ο «σουλτάνος» της Άγκυρας έχει τις ευαισθησίες του…

Σάραντον: Η Ελλάδα έχει επωμιστεί μεγαλύτερο βάρος απ' όσο της αναλογεί - ΒΙΝΤΕΟ

«Μου είναι σαφές ότι η Ελλάδα έχει επωμιστεί μεγαλύτερο βάρος απ' όσο της αναλογεί και δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο. Ευελπιστώ ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να υπάρξει πιο αποτελεσματική συνεργασία (με τις άλλες χώρες)». Αυτό δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός Σούζαν Σάραντον, βγαίνοντας από το γήπεδο χόκεϊ του Ελληνικού, όπου έχουν εγκατασταθεί προσωρινά 450 πρόσφυγες.

Ανέλαβε ενεργό δράση ο Επίτιμος!

[Και πριν ακούσω καμιά μ@λακία περί γκαντέμη, διαβάστε αυτό το ΑΡΧΕΙΟ 2008-2015]

Μετά τα αποτελέσματα του α’γύρου των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ…μπήκε ενεργά μπροστά ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πως η κεντροδεξιά κατάντησε να αναμασάει αριστερές παπάτζες... κυρίως επί Καραμανλήδων

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Κουίζ: Τι σχέση έχουν ο κ. θαυμαστής της κυβέρνησης κ. Τάκης Μπαλτάκος («Βαράω προσοχή, σε όσα κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ») και ο νεκροθάφτης των ανοιχτών επαγγελμάτων κ. Μάκης Βορίδης με τον φιλελευθερισμό, παλιό ή νέο; Την ίδια ακριβώς που έχει και ο κ. Κώστας Σημίτης με τον νεοφιλελευθερισμό. Οτιδήποτε δεν αρέσει στην Αριστερά είναι «νεοφιλελεύθερο»· ακόμη και η αύξηση των φόρων, ακόμη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που είναι οργανισμός (δια)κρατικής παρέμβασης και παιδί του Τζον Μέιναρντ Κέινς!

Αυτά ήταν τα 10 μεγαλύτερα επιχειρηματικά deal του 2015

Το 2015 ήταν ένα έτος-ρεκόρ για τις συμφωνίες εξαγορών και συγχωνεύσεων. Σύμφωνα με στοιχεία της Dealogic η συνολική τους αξία έφθασε στα 4,9 τρισ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 4,6 τρισ. δολαρίων που είχε σημειωθεί το 2007.

Τα βίντεο που γονάτισαν το ίντερνετ! Από το προκλητικό μπούστο μέχρι το ανατριχιαστικό ξωτικό

Από όλα είχε το μενού για το 2015. Μια ρεπόρτερ με αποκαλυπτικό ντύσιμο στον αέρα, φοιτήτρια να γυρίζει πορνό σε βιβλιοθήκη πανεπιστημίου, κοριτσάκι να δέχεται επίθεση από φάντασμα και έναν παράξενο θόρυβο στον ουρανό που ακούγεται σε όλο τον κόσμο σχεδόν μια δεκαετία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! Ποια γνωστή δημοσιογράφος θα πάρει εκπομπή στην ΕΡΤ; (ΦΩΤΟ)

Με νέα εκπομπή θα εμφανιστεί στην ΕΡΤ από το νέο έτος η πασίγνωστη δημοσιογράφος.

Όπως αποκαλύπτει γνωστή εφημερίδα στη στήλη με τα media, η...

Τα 7 νέα θαύματα του κόσμου όπως δεν τα έχεις ξαναδεί! (ΦΩΤΟ)

Από τότε που μπήκαν τα drones στη ζωή μας, μπορούμε να τα επιβραβεύσουμε για μοναδικές φωτογραφίες που μας δίνουν μια άλλη οπτική του κόσμου.

Αυτός είναι ο «Βαρουφάκης» των Σερρών! (ΦΩΤΟ)

Έχει άνεση με τον φακό και ποζάρει σαν μοντέλο. Σχεδόν πάντα ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και συγκαταλέγεται στους πιο κομψούς πολιτικούς. Με μοντέρνο κούρεμα, πολύχρωμα φουλάρια και κοστούμια, οαντιδήμαρχος Έργω και Υποδομών-Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών Ηλίας Γκότσης μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η Μόσχα έδωσε ντοκουμέντα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου τζιχαντιστών-Τουρκίας [βίντεο]

Μπορεί η ένταση των προηγουμένων ημερών στη σχέση Τουρκίας-Ρωσίας να φαινόταν ότι είχε αποκλιμακωθεί, αλλά μάλλον τα πράγματα δεν είχαν έτσι ακριβώς. Η Μόσχα σήμερα μίλησε με ντοκουμέντα για τις καταγγελίες περί λαθρεμπορίου πετρελαίου τζιχαντιστών-Τουρκίας.

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Ο στόχος της Τουρκίας για κατάκτηση ολόκληρης της Κύπρου είναι ξεκάθαρος

Ο στόχος της Τουρκίας για κατάκτηση και τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου είναι ξεκάθαρος, αναφέρει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του, που αναγνώστηκε σήμερα στους ναούς.

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΓΩΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥ! Φλαμπουράρης: Οι διακηρύξεις του Λεβέντη μας βρίσκουν σύμφωνους

Nέο άνοιγμα στην Ένωση Κεντρώων κάνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας ωστόσο πως είναι λάθος η επιμονή του Βασίλη Λεβέντη στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Βίντεο ντοκουμέντο από βομβαρδισμούς με χημικά στη Δαμασκό

Ένα βίντεο από τους βομβαρδισμούς του καθεστώτος Άσαντ σε προάστιο της Δαμασκού.

Στο βίντεο απεικονίζονται Σύροι ακτιβιστές που ψάχνουν για τυχόν επιζώντες στα συντρίμμια.

Το σκίτσο του Αρκά για το 2016 (ΦΩΤΟ)

Με ένα χιουμοριστικό και παράλληλα καυστικό σκίτσο, υποδέχεται το νέο έτος ο Αρκάς.

Ο γνωστός γελοιογράφος σχολιάζει με εύστοχο τρόπο για άλλη μια φορά την επικαιρότητα.

Η πιο καυτή ολόγυμνη φωτογράφιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Πέταξε όλα τα ρούχα από πάνω της και πήρε την πιο σέξι πόζα που έχουμε δει!
Στην φωτογράφιση του Down Town για τον HIV δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ευχή της Κω/λου για τους... καλικάντζαρους

Με το δικό της τρόπο ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

"Εύχομαι να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα....

Κυριάκος: Με τον Τσίπρα ποτέ!

«Την 1η Μαΐου η ΝΔ θα είναι ένα άλλο κόμμα έτοιμο να κυβερνήσει», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει πως παρότι μένει πολύ λίγος χρόνος μέχρι την 10η Ιανουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών, θα κάνει προσπάθεια να...

Γλύφει τον Λεβέντη ο Παππάς αλλά… αποκλείει οικουμενική

«Τα σενάρια περί οικουμενικής διατηρούν στο τραπέζι προφανώς μόνο όσοι έχουν ευσεβείς πόθους ότι θα επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας – στις οποίες είναι εθισμένοι – με «παρα φύσιν» μεθόδους, ενώ ο λαός τους έδειξε οριστικά την έξοδο», σημειώνει στη διάρκεια συνέντευξης σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Νίκος Παππάς.

«Έπεσε» το ίντερνετ! Η Ναόμι Κάμπελ ολόγυμνη (ΦΩΤΟ)

Δεν χρειάστηκε να κάνει αρκετά η «μαύρη γαζέλα» ώστε να ρίξει το ίντερνετ. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να ποστάρει μια γυμνή φωτογραφία της, για να μας υπενθυμίσει πως παραμένει σέξι και ακαταμάχητη!

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάκια στο παρασκήνιο του βίντεο με τις ευχές Αναστασιάδη και Ακιντζί

[Το θέμα είναι ποιος πληρώνει αυτή την "ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ" που τον τελευταία καιρό έχει πάρει εργολαβία την προβολή του επερχόμενου Σχεδίου Αναν ΙΙ]

Ενα βίντεο από τα γυρίσματα του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος που έστειλαν από κοινού ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει και το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών.

Νέες διαδρομές μεταναστών με κατεύθυνση την Ελλάδα

Διαφαίνεται περαιτέρω διεύρυνση των μεταναστευτικών ροών, καθώς εκτός από Σύρους, Πακιστανούς, Αφγανούς κ.α, αναμένεται κύμα Κούρδων, οι οποίοι εγκαταλείπουν περιοχές της Νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ! Συντάξεις: Σοκ σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ από τις προτάσεις των δανειστών

Προτάσεις που ρίχνουν κατακόρυφα όλες τις συντάξεις ρίχνουν στο τραπέζι οι δανειστές προκαλώντας πονοκέφαλο στην κυβέρνηση καθώς βάζουν το εξής δίλημμα: μείωση των υψηλών συντάξεων ή μείωση όλων των συντάξεων.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Οι τζιχαντιστές αφαιρούν τα όργανα των αιχμαλώτων για να σώσουν μουσουλμάνους!

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) έχει εγκρίνει τη συγκομιδή ανθρωπίνων οργάνων, βάσει μιας άγνωστης μέχρι σήμερα γνωμοδότησης των λογίων της, γεγονός που εγείρει φόβους ότι οι τζιχαντιστές ενδέχεται να επιδίδονται σε λαθρεμπόριο οργάνων.

Μετεκλογική δημοσκόπηση στην Ισπανία: Οι πολίτες θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας -Ποιον προτιμούν για πρωθυπουργό

Λιγότερο από το ένα τρίτο των Ισπανών επιθυμεί να διεξαχθούν νέες πρόωρες εκλογές στη χώρα, έπειτα από αυτές της περασμένης Κυριακής, στις οποίες κανένα κόμμα δεν κατήγαγε καθαρή νίκη, ενώ τα δύο τρίτα των πολιτών τάσσονται υπέρ μιας συμφωνίας μεταξύ κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε χθες.

Δημοσκόπηση MRB: Στη μισή μονάδα η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ – Αρνητική η εικόνα της κυβέρνησης για το 76%

Εικόνα απογοήτευσης μεταξύ των πολιτών όσον αφορά στα κόμματα και την πορεία των πραγμάτων στη χώρα μας παρουσιάζει δημοσκόπηση της MRB.

Οι καθηγήτριες που έκαναν τρίο με 16χρονο μαθητή

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη, οι δύο καθηγήτριες βρέθηκαν στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις των πράξεών τους.

Τα ανομολόγητα φέρονται να έγιναν στο διαμέρισμα της 25χρονης Rachel Respess, με την 33χρονη Shelley Dufresne να πηγαίνει με τον ανήλικο μετά από αγώνα ποδοσφαίρου.

Το #kalanta και… στο Twitter – Άφθονο γέλιο! (ΦΩΤΟ)

«Να τα πούμε;» Το κουδούνι χτύπησε νωρίς σήμερα το πρωί και κάποιοι αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν λίγο νωρίτερα από ότι ήθελαν…!

BINTEO-«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος

Σε ηλικία 76 ετών από επιθετική ασθένεια - Υπήρξε παρουσιαστής της θρυλικής εκπομπής «Όχι τα νέα του ΑΝΤ1»
Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, στις 19:37 την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος, σε ηλικία 76 ετών.

Ιράκ - Γιατί οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 50 νεοσύλλεκτα μέλη τους;

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 50 νεοσύλλεκτα μέλη της οργάνωσης στην ιρακινή πόλη Ραμάντι, όταν αρνήθηκαν να φορέσουν ζώνη αυτοκτονίας, ανέφερε ο εκπρόσωπος της συμμαχίας σιιτών μαχητικών οργανώσεων Χασντ Σαμπί.

Σταυρός... USB -Το δώρο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου σε στρατιώτες [εικόνα]

Ενα διαφορετικό δώρο απ' ότι συνηθίζεται θα προσφέρει σε στρατιωτικούς και αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος στις καθιερωμένες του επισκέψεις σε στρατόπεδα κατά την περίοδο των εορτών.

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕ! Τράπεζες: Στέλνουν «ραβασάκια» πριν έρθουν τα... κοράκια των distress funds

Καλούν σε ρύθμιση όσους έχουν να πληρώσουν τη δόση των δανείων τους πάνω από 90 μέρες - Μέχρι τέλος του μήνα η προθεσμία να υποβάλουν τα στοιχεία εσόδων-εξόδων τους - Οι τράπεζες θα προτείνουν ακόμα και εκχώρηση ακινήτου, με αντάλλαγμα να παραμένει ο δανειολήπτης σε αυτό, καταβάλλοντας ενοίκιο

Το Facebook έλυσε μυστήριο που ταλαιπωρούσε τους επιστήμονες έξι μήνες!

Οι επιστήμονες του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου του Ισραήλ ζήτησαν την βοήθεια των χρηστών στο Facebook - Τι απάντησαν οι χρήστες, ποια είναι η σωστή απάντηση τελικά;

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ 2016! Economist: Υφεση 1% το 2016 με την απειλή για Grexit να παραμένει

Τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το πώς θα κινηθούν οι οικονομίες ανά τον κόσμο παρουσιάζει ο «Economist», εξετάζοντας τα οικονομικά και τα πολιτικά δεδομένα για το επόμενο έτος.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑίες ΜΕ ΤΗΝ XOYNTA ΠΑΝΑΡΑ! Στα… χακί και οι γυναίκες

Αυτά είναι τα νέα σχέδια του Πάνου Καμμένου…

Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα και προαιρετική στράτευση για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες καθώς και δημιουργία...

Θύμα χάκερς… η Δούρου

Προσωρινά εκτός λειτουργίας τέθηκε η επίσημη ιστοσελίδα της περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr) μετά από κακόβουλη επίθεση (hacking) που υπέστη αργά το βράδυ της...

Πρωτοσέλιδα Χριστουγέννων -Κυριακής 25-27 Δεκεμβρίου

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν σήμερα: