31 Ιανουαρίου 2016

Τι περιείχε ο χαρτοφύλακας του Πάνου Καλλίτση όταν τον πυροβόλησαν; ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία εστιάζει την έρευνα στο χαρτοφύλακα…

Στον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του την ώρα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Πάνος Καλλίτσης ρίχνει φως η αστυνομία που προσπαθεί να συμπεράνει αν το περιεχόμενό του σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του.

Την ίδια ώρα κανείς δεν γνωρίζει το ενδεχόμενο των ανοιχτών υποθέσεων που μπορεί να είχε το θύμα, ωστόσο κανένας από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν δεν έχει αναφερθεί σε κάτι τέτοιο.

Οι εξελίξεις τρέχουν… Ευτυχώς ο ίδιος αλλά και η σύζυγό του είναι καλά!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης

Στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» βγήκε η σύζυγος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η ίδια και ο σύζυγός της χθες το βράδυ.

«Ο Πάνος είναι καλά. Ήταν μία άνανδρη επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία. Ήταν στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε αριστερά και δεξιά δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδαν και η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι. Όταν πυροβόλησαν, βγήκα έξω και τους είπα “ρε παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μην ξαναρίξετε σας παρακαλώ…»
Δείτε το βίντεο: