10 Μαρτίου 2016

Απίστευτη ατάκα Παπαχελά στη Ζωή: Θα σας δώσω 10 λεπτά στο τέλος να μας τα «χώσετε» [βίντεο]

Mια συνέντευξη-ποταμό πήρε ο Αλέξης Παπαχελάς από την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εβδομαδιαία εκπομπή «Ιστορίες» που συμπαρουσιάζει στον Σκάι με τον Παύλο Τσίμα και την Σία Κοσιώνη.

Η συνέντευξη ήταν γεμάτη ειδήσεις: Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει -κατά την γνώμη της- την υπογραφή Μνημονίου και επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος στο 1'47 λεπτό απευθύνεται στην κ. Κωνσταντοπούλου και της λέει την εξής απολαυστική ατάκα:

Αλέξης Παπαχελάς: Κυρία Κωνσταντοπούλου, ευχαριστώ πολύ που είχατε την καλοσύνη να κάνουμε αυτήν τη συνέντευξη σήμερα.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Και εγώ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση.

Αλέξης Παπαχελάς: Και ομολογώ ότι, θα ήθελα να το χωρίσουμε σε δύο κομμάτια αν θέλετε. Το πρώτο κομμάτι είναι ένα αφηγηματικό κομμάτι, γιατί ζήσατε πράγματα τα οποία πραγματικά έχουν μια ιστορική σημασία, μέχρι και τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου και το δεύτερο είναι για το πού βρισκόμαστε σήμερα και το τί σχεδιάζετε.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νομίζω, εξάλλου, ότι το σημαντικότερο είναι να ανατρέχουμε στα ιστορικά γεγονότα με την προοπτική του μέλλοντος.

Αλέξης Παπαχελάς: Ναι, θα αφήσω και 10' στο τέλος, αν θέλετε, εν πάση περιπτώσει, αν υπάρχει κάποια ένταση, αν θέλετε να πείτε κάποια πράγματα, να μας τα «χώσετε», όπως λέμε λαϊκά, θα το αφήσω όμως για το τέλος γιατί νομίζω έχει σημασία να κάνουμε μια κουβέντα έτσι σε άλλο επίπεδο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με χαρά.