10 Μαρτίου 2016

ΚΑΧΕΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ! Αυτές είναι οι πιο σ@ξι και διάσημες Ασιάτισσες

Η ιδιαίτερη ομορφιά τους και το ταλέντο τους έχει κάνει πολλές Ασιάτισσες πετυχημένες και διάσημες και εκτός συνόρων, στο πολύ απαιτητικό Hollywood.
Δείτε τις πιο σέξι Ασιάτισσες που τα έχουν καταφέρει.

8. Maki Goto

Η Maki Goto είναι από την Ιαπωνία. Είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πρώην ηθοποιός.

7. Park Shin Hye

Η όμορφη και ταλαντούχα Park Shin Hye είναι από την Νότια Κορέα. Είναι ηθοποιός, αν και μπορεί επίσης να χορέψει, να τραγουδήσει και περιστασιακά δουλεύει και ως μοντέλο. Είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς στη Νότια Κορέα.

6. Park Min Young

Άλλη μια διάσημη ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Σεούλ στην Νότια Κορέα.

5. Bianca Bai

Η Bianca Bai είναι το τέλειο παράδειγμα ενός μοντέλου που την κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής. Είναι από την Ταϊβάν και έγινε γνωστή στον ασιατικό κόσμο του μόντελινγκ σχετικά γρήγορα αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο.

4. Yang Jin-Sung

Η Yang Jin Sung είναι το νεότερη και πιο νεανικό πρόσωπο που υπάρχει στον υποκριτικό χώρο στην Κορέα. Ξεκίνησε μόλις το 2010. Έλαβε έπαινο για το ντεμπούτο της στην ταινία Wedding Dress.

3. Erika Sawajiri

Η Erika Sawajiri έχει φανατικούς οπαδούς. Δεν είναι μόνο μοντέλο, αλλά και τραγουδίστρια. Είναι επίσης γνωστή και με τα ψευδώνυμα Kaoru Amane και Erika.

2. Lin Chi-ling

Είναι σταρ στην Ταιβάν γνωστή για τη δουλειά της ως μοντέλο και ηθοποιός. Μερικές φορές χαρακτηρίζεται ως «το πρώτο πρόσωπο της Ταϊβάν» στον Τύπο.

1.Lynn Hung

Είναι μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ, αν και γεννήθηκε στο Nanjing της Κίνας. Η Lynn Hung είναι κυρίως διάσημη για το πλούσιο στήθος της που την κάνει περιζήτητη για φωτογραφίσεις.

http://www.newmoney.gr/diethni/275813-deite-tis-pio-seksi-kai-diasimes-asiatisses