31 Μαρτίου 2016

Απίστευτα «γαλλικά» στη Βουλή και αποκαλύψεις για τον «αριστερούλη και πονηρούλη» Νίκο Παππά


Μεγάλη ένταση και ένας διάχυτος εκνευρισμός φαίνεται πως επικρατούσε την Τρίτη το βράδυ κατά την συζήτηση στην Βουλή για την διαφάνεια και την Δικαιοσύνη, αφού τα «αίματα» είχαν ανάψει για τα καλά, με τους βουλευτές να έχουν… πολεμική διάθεση!


Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη πολλά «γαλλικά» φαίνεται ότι ειπώθηκαν ανάμεσα στους Λευτέρη Αυγενάκη και Νίκο Παππά, τα οποία όμως ποτέ δεν πέρασαν από τα πρακτικά της Βουλής.

Αφορμή για ξεσπάσει διαμάχη στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας από το βήμα της Βουλής, αποκάλυψε πως ένας από το κύκλωμα των εκβιαστών συνεργαζόταν με το Μαξίμου, τότε το «αλητάμπουρας» του κ. Βενιζέλου θα περνούσε ίσως απαρατήρητο ως χαρακτηρισμός… light. Οι κ.κ. Αυγενάκης και Παππάς εμφανίστηκαν στη Βουλή ως «ταύροι εν υαλοπωλείω».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες ήταν κάποτε… συμφοιτητές, καθώς ήταν σπουδαστές στο Τμήμα Τεχνολογικών Εφαρμογών. Ο μεν κ. Παππάς στο… Ιατρικό Εργαστήριο και οργανωμένος στην Αυτόνομη Σπουδαστική Κίνηση, ο δε κ. Αυγενάκης στο Τμήμα Μηχανικών και οργανωμένος στη ΔΑΠ.

Όπως αναφέρει ο κ. Αυγενάκης για το πως ήταν σπουδαστής ο κ. Παππάς: «Αριστερούλης, πονηρούλης, αλλά δεν έκανα παρέα μαζί του. Και πώς να κάνω με τον σπουδαστή του 1,5%;».