16 Μαρτίου 2016

Γερμανία: Πρόσφυγας επιτέθηκε σε γυναίκα, αλλά... έπεσε στην περίπτωση

Η 32χρονη δέχθηκε επίθεση από πίσω από Πακιστανό, αλλά, καθ' ότι αστυνομικός εκτός υπηρεσίες, ήξερε πως να αντιδράσει και ο δράστης συνελήφθη

Το φαινόμενο των σεξουαλικών επιθέσεων σε γερμανικές πόλεις και δη στην Κολονία, από μετανάστες και πρόσφυγες, παραμένει στην ημερήσια διάταξη, παρ' ότι δεν λαμβάνει ομαδικές διαστάσεις όπως συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ίδια πόλη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Πακιστανός πρόσφυγας που επιχείρησε να επιτεθεί σε γυναίκα, στο δρόμο, έπεσε στην περίπτωση, καθώς η 32χρονη ήταν μία πολύ καλά εκπαιδευμένη αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας.

Ο Πακιστανός, που είχε αιτηθεί άσυλο παραμονής στη Γερμανία, πλησίασε από πίσω την κοπέλα και της επιτέθηκε. Με μία μηχανική κίνηση, η 32χρονη κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τη λαβή του άνδρα και να τον ρίξει στο έδαφος, όπου και τον κράτησε ακίνητο ώσπου να καταφτάσουν στο σημείο οι συνάδελφοί της αστυνομικοί.

Η 32χρονη αστυνομικός είχε βγει για φαγητό με φίλες της σε εστιατόριο της περιοχής Έμπερτπλατζ. Από νωρίς είχε αντιληφθεί την παρουσία του Πακιστανού έξω από το εστιατόριο, καθώς την κοίταζε από τα παράθυρα. Όταν βγήκε έξω με μία φίλη της, τις ακολούθησε και τους επιτέθηκε μόλις έφτασαν σε ερημική περιοχή. Όπως ανέφεραν στην αστυνομία οι δύο γυναίκες, είχαν διακρίνει ότι καθώς τις παρακολουθούσε από το παράθυρο, άγγιζε τα γεννητικά του όργανα, αλλά τον αγνόησαν. Ο Πακιστανός υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 30 ετών και πιθανότατα ήταν μεθυσμένος.