01 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς περιπτερά-Χριστοφιλοπούλου: "Με προσβάλατε, θα με ακούσετε" - Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στον Τσίπρα η βουλευτής

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Χριστοφιλοπούλου παραπονέθηκε ότι την διακόπτει ο παρουσιαστής της εκπομπής και χαμογελώντας του είπε: «Θέλετε να χαϊδεύουμε την κυβέρνηση, εντάξει».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος με έντονο ύφος απάντησε: «Όποιος έχει στοιχεία για εμένα να τα βγάλει. Με προσβάλατε, θα με ακούσετε» και πρόσθεσε: «δεν μπορείτε να ρίχνετε λάσπη σε έναν άνθρωπο που δουλεύει τίμια».  

Δείτε το βίντεο από τον Ant1


Το τραγούδι που αφιέρωσε η Χριστοφιλοπούλου στον Πρωθυπουργό

Ένα τραγούδι θέλησε αφιερώσει στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, στον Ant1.

«Να πούμε ένα τραγουδάκι για τον Πρωθυπουργό που θα αρέσει και στον κύριο Ζαχαριάδη; Είναι γάτα ο Πρωθυπουργός χωρίς γραβάτα», είπε χαμογελώντας η Εύη Χριστοφιλοπούλου και οι συνομιλητές ξέσπασαν σε γέλια.



Δείτε το βίντεο από τον Ant1: