03 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Εκδήλωση της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" διέκοψαν οι Ευρωβουλευτές της Χ.Α.

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ δυο ευρωβουλευτών της ΧΑ (Φουντούλη και Επιτείδιου) και Ούγγρου συναδέλφου τους που οργάνωνε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα την Ελευθερία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα και τα νομικά κενά στα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ευρώπη.

Ο Ούγγρος Τζσάμπα Σόγκορ του ΕΛΚ συνδιοργάνωνε την εκδήλωση με την "Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης"...
και ο Ευρωβουλευτής της ΧΑ, Λάμπρος Φουντούλης μπήκε στην αίθουσα θυμίζοντάς του ότι πρέπει να σεβαστεί τα δικαιώματα της Ελλάδος και δεν είναι σε θέση να λέει ότι στην Ελλάδα υπάρχει "τουρκική μειονότητα". Ο Ούγγρος γρήγορα έχασε την ψυχραιμία του και του είπε "βγες έξω και σκάσε" με αποτέλεσμα να τον αρχίσει κι ο Φουντούλης στα "σκάσε". Και ενώ ο Φουντούλης ετοιμαζόταν να αποχωρήσει ένας από τους συμμετέχοντες του είπε "αυτή είναι η θέση μας ΜΑΛ@ΚΑ" με αποτέλεσμα να του απαντήσει ο Φουντούλης και ένας συνεργάτης του "μαλ@κας είσαι και φαίνεσαι" ... κάτι που τελικά ο συμμετέχων παραδέχθηκε και γλίτωσε τα χειρότερα.

Τελικά ο Φουντούλης και οι υπόλοιποι αποχώρησαν αφού απηύθυνε στον Ούγγρο την κατηγορία ότι τα παίρνει από την Τουρκία για να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση ήταν ομιλητές ότι πιο ανθελληνικό υπάρχει:

-Csaba Sógor MEP (EPP) (Ούγγρος Ε/βουλευτής)
-Nils Torvalds MEP (ALDE) (Φινλανδός Ε/βουλευτής)
-Panayote Dimitras, Spokesperson of the Greek Helsinki Monitor (ο γνωστός μας Δημητράς)
-Eugenia Natsoulidou, Founder of Macedonian Educative and Culture Movement of Edessa
-Melek Kirmaci Arik, International Affairs Director ABTTF (υπάλληλος της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης")

-Marino Busdachin, UNPO General Secretary

Δείτε την ανακοίνωση της Εκδήλωσης

Δείτε και το βίντεο όπου ο Ούγγρος Ευρωβουλευτής λέει στον Φουντούλη "σκάσε"



Σε αυτό το βίντεο ακούγεται κάποιος από τους συμμετέχοντες να λέει τον Φουντούλη "μαλ@κα" για να του απαντήσει με την ίδια λέξη ο ίδιος και ένας συνεργάτης του