28 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ! Μάρδας και Μπαλαούρας μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» του Τσίπρα, μετά τις δηλώσεις τους

Αποστάσεις (και καλά) παίρνει η κυβέρνηση τόσο από τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές, όσο και από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα για την ονομασία «Μακεδονία».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό, κεντρικό θέμα στην ατζέντα ήταν φυσικά το προσφυγικό.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το Μέγαρο Μαξίμου αντέδρασε στα όσα είπε ο Δημήτρης Μάρδας περί ευνοϊκότερης μεταχείρισης των προσφύγων που θα επενδύσουν στην Ελλάδα. Μάλιστα κυβερνητικά στελέχη κράτησαν δημόσια αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζοντάς τα προσωπικές απόψεις και τονίζοντας πως οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν ζήτημα κεντρικής πολιτικής.
Παρά τις αποστάσεις και τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Δημήτρη Μάρδα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα για την ώρα τελειώνει εδώ, αφού υπάρχουν σημαντικές κοινοβουλευτικές μάχες στη Βουλή. Ωστόσο οι ψίθυροι για ανασχηματισμό ακούγονται όλο και πιο έντονα, ενώ ήδη κάποιοι σημειώνουν τα ονόματα που θα αποτελέσουν παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα.