13 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις καρπαζώνει άγρια κακομοίρη ΣΥΡΙΖΑίο-«Ο Τσίπρας εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας»

Άγριος καυγάς του Άδωνι με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Αμυγδαλέζα και την Ειδομένη

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιώργου Πάλλη με θέμα την προσφυγική κρίση.

"Πού ήταν καλύτερα οι μετανάστες; Στην Aμυγδαλέζα ή στην Ειδομένη; Που ήταν πιο ανθρώπινες οι συνθήκες, στην Αμυγδαλέζα που είχαν γιατρό, φαγητό, κατάλυμα, μπάνιο ή στις λάσπες;" είπε ο κ. Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

"Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας για τα εγκλήματα που κάνατε μέσα στην Αμυγδαλέζα.." απάντησε ο κ. Πάλλης.

"Εγκλήμα είναι η ύπαρξή σας στην κυβέρνηση" ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

"Αρα εγκληματίας είναι ο λαός που μας ψήφισε..." είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ερωτηθείς για το εάν πρέπει να ανοίξει ξανά η Αμυγδαλέζα είπε: "Η Αμυγδαλέζα στη διαδικασία που λειτουργούσε δεν πρέπει να ανοίξει. Είναι χώρος που φτιάχτηκε για να γίνει ο βίος αβίωτος των ανθρώπων. Αυτή ήταν η πολιτική της ΝΔ"

"Ενώ στην Ειδομένη είστε πολύ ανθρωπιστές που τους αφήνετε μέσα στη λάσπη. Μέσα στη λάσπη γεννιούνται τα μωρά και έχετε τα μούτρα στον ΣΥΡΙΖΑ και μιλάτε περί ανθρωπισμού..." τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο του ΜΕGA


Ο Τσίπρας εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας

Επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πολιτική στην προσφυγική κρίση.

«Ο Αλέξης Τσίπρας εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας. Οταν θα λήξει η θητεία του, όπως πάει, θα του έχουν ανδριάντες στις τουρκικές πόλεις», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Mega.

«Τα σύνορα τα άνοιξε η κ. Χριστόδουλοπουλου και ο κ. Τσίπρας. Η Τουρκία χάρη στην κίνηση του κ. Τσίπρα να ανοίξει τα σύνορα, κάθε μέρα που περνάει κερδίζει και κάτι», πρόσθεσε, ενώ στράφηκε και ενάντια στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, εξαιτίας δήλωσής του για την παρουσία Τούρκων τοποπαρατηρητών στα ελληνικά νησιά. «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κουρουμπλής που μας το έπαιζε και υπερπατριώτης και να λέει ότι δεν τρέχει τίποτα. Tρέχει και παρατρέχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.