13 Μαρτίου 2016

Το tweet υπουργού για το... θορυβώδες σ@ξ που έγινε viral!

Μέχρι τον υπουργό έφτασε για να βρει το δίκιο του, αλλά μάταια!

Ο Σάμιουελ -όπως εμφανίζεται στο Twitter – χρησιμοποίησε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τα παράπονά του στον υπουργό Υγείας της Σουηδίας. Όπως έγραψε στον Γκράμπριελ Γουίκστρομ: “Οι γείτονές μου κάνουν πάλι θορυβώδες σεξ. Μπορείς να απαγορεύσεις τις άσεμνες ασκήσεις μετά από τις 10 το βράδυ;”.

Ο Σάμιουελ έλαβε μια απάντηση που δεν περίμενε: “Ακούγεται καλό για εκείνους, νομίζω. Καλό για την ευημερία και κατά συνέπεια για τη δημόσια υγεία”, σχολίασε ο υπουργός, με το tweet του να γίνεται viral.





“Οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα πάρει τέτοια έκταση», είπε ο Γουίκστρομ στην Local, τονίζοντας ότι απλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ενισχύσει τη μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα στη Σουηδία.
“Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά στους γείτονές μας που μας ενοχλούν, αλλά αν καταφέρνουν να... κάνουν τη δουλειά, πρέπει να συγχωρούμε. Είμαστε άνθρωποι, χρειαζόμαστε την οικειότητα.

Όσο για το αν ακολουθεί ο ίδιος τη συμβουλή του, απάντησε: “Είναι αρκετά προσωπική ερώτηση, αλλά... συμβαίνει. Είμαι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική ζωή μου”.

ΠΗΓΗ: THE LOCAL