10 Απριλίου 2016

Πόρισμα σοκ για τον Παντελίδη: Έπασχε από…

Σοκ προκαλεί το πόρισμα που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υγεία του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου με βάσει το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο Παντελίδης, έπασχε από...

μυοκαρδιοπάθεια.

Στην έκθεση που δημοσιεύει η «Real News», επισημαίνεται πως «ο θάνατος του Παντελεήμονα Παντελίδη επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων», που προκλήθηκαν από το σιδερένιο τμήμα του στηθαίου, το οποίο διαπέρασε ολόκληρη τη μηχανή του πολυτελούς τζιπ και τον χτύπησε μέσα στην καμπίνα, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Η ιατροδικαστής περιγράφει τον Παντελή ως έναν άνδρα «καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης», ο οποίος φορούσε «μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια».

Μάλιστα από τα τραύματα που προκλήθηκαν η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Στο σώμα του μάλιστα εντοπίστηκαν «χώμα και χαλίκια».

Η ιατροδικαστής περιγράφει μεταξύ άλλων με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε «συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό».