25 Απριλίου 2016

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που φωτογραφήθηκε γυμνός: «Κάνω το χόμπι μου» λέει

«Δεν πήρα άδεια από τον αρχηγό γιατί φωτογραφήσεις κάνω από χόμπι», λέει στο protothema.gr ο νεαρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Άναψε φωτιές στα γραφεία του επιτελείου της ΕΛΑΣ η καυτή φωτογράφηση νεαρού αστυνομικού για λογαριασμό lifestyle περιοδικού. Οι σέξι εικόνες του με εκείνον να ποζάρει γυμνός με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία μπορεί να αποτέλεσε...
χάρμα οφθαλμών για εκατοντάδες κορίτσια, όμως, όπως φαίνεται δημιούργησε πρόβλημα υπηρεσιακό στον ίδιο αφού διετάχθη Ε.Δ.Ε προκειμένου να διαπιστωθεί πώς και κάτω από ποιες συνθήκες εκείνος μπήκε στη διαδικασία να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το κοινό έχει διχαστεί και τώρα απαντήσεις θα δώσει η ηγεσία της αστυνομίας για το εάν είχε ενημέρωση σχετική ο αρχηγός της ΕΛΑΣ για την απόφαση του νεαρού αστυνομικού να ποζάρει αισθησιακά στο φακό. Ο ίδιος χωρίς περιστροφές και διάθεση να κρυφτεί δίνει τη δική του απάντηση μέσα από το protothema.gr:

Π.Θ.: Ζήτησες και έλαβες άδεια από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη φωτογράφηση αυτή που έκανες είχες πάρει άδεια;

«Για να πάρεις σχετική άδεια από τον αρχηγό είναι για να το κάνεις επάγγελμα. Εμένα ήταν φιλική συμμετοχή, χόμπι εν ολίγοις. Συνεπώς και να γίνει ΕΔΕ που είχε γίνει και παλαιότερα ας γίνει».

Π.Θ. : Δηλαδή εσύ ζήτησες και πήρες άδεια από που; Και υπό ποιο σκεπτικό δόθηκε αυτη η άδεια να φωτογραφηθείς;

«Αυτά είναι θέματα της υπηρεσίας μου και συνεπώς θα μιλήσω με αυτούς για τα περαιτέρω, σας ευχαριστώ πολύ».